Αυτά είναι τα 4 ζώδια που όλοι κατηγορούν με την πρώτη ευκαιρία

POP UP TEAM
/
2 Φεβρουαρίου, 2021

Πάω στοίχημα ότι έχεις κατηγορήσει τουλάχιστον ένα από αυτά τα ζώδια ότι… είναι ο κακός δαίμονας του ζωδιακού και θα το έχεις στολίσει… αναλόγως! Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που τα έχουμε παρεξηγήσει! 

1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νούμερο ένα σε κάνανε στα astrovotes μανάρι μου όμορφο! Έχουμε Κορωνοϊό; Εσύ φταις! Περπατούσα, σκόνταψα κι έπεσα κάτω; Εσύ φταις! Είναι η νύχτα το χειμώνα μεγαλύτερη από την ημέρα και κάνει τις ημέρες μου να μοιάζουν καταθλιπτικές; Εσύ –διάβολε- φταις! Είσαι κακός άνθρωπος! Δε σε ξέρω, αλλά ξέρω ότι είσαι κακός άνθρωπος!
Αυτά κι άλλα ωραία σου σέρνουν, ενώ για το μόνο που θα τους δώσω δίκιο είναι ότι είσαι άνθρωπος κλειστός, δυσπρόσιτος, αλλά ουχί ΚΑΚΟΣ. Κακές είναι οι γλώσσες που τρέχουν να μιλήσουν προτού κάνουν μια βουτιά στη λογική πρώτα, ώστε να είναι δίκαιες τουλάχιστον. Είσαι παιδί που δεν πειράζεις κανέναν εάν πρώτα δε σε δαγκώσουν. Είσαι άνθρωπος ιδιωτικός και χαμηλών τόνων, αλλά αυτό δεν είναι αδίκημα, μήτε καν μειονέκτημα! Είσαι επίμονος, αλλά ξεχνούν ότι είσαι και τρελά δοτικός κι αγαπησιάρης σαν γατούλης!
Τελικά εσύ πληρώνεις τις αμαρτίες όλων καρδιά μου! Κουράγιο!

2. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το περίμενες ότι θα ήσουν τόσο ψηλά στη λίστα; Επαναλαμβάνω: η λίστα φτιάχτηκε κατόπιν astrovote στο site μας!
Τελικά είσαι πολύ παρεξηγημένο ζώδιο: έχεις τη φήμη του σκληρού, ψυχρού, τσιγκούνη, εργασιομανή, τελειομανή, αντικοινωνικού και του… γκαντέμη! Το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί: είσαι ένα ντροπαλό ζώδιο που δεν γουστάρει να κοινωνικοποιείται με γελάκια, καρδούλες και λοιπές αηδίες. Ορίζεις τις ανθρώπινες σχέσεις ως κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και τις αντιμετωπίζεις αναλόγως. Το ότι είσαι τελειομανής κι εργασιομανής, είναι προς τιμήν σου, αρκεί να μην πληγώνει τις σχέσεις που χτίζεις με προσοχή. Ναι, το χρήμα το αγαπάς, αλλά στην τελική ξέρεις και να το ξοδεύεις σωστά (να θυμίσω εδώ ότι διαθέτεις εξαιρετική αίσθηση του γούστου κι είσαι από τα πιο κομψά ζώδια!). Τέλος σε λένε και γκαντέμη, ε; Να τους πεις αγάπη μου, ότι είσαι παιδί του Κρόνου κι ότι ο Κρόνος δεν είναι γκαντέμης, απλώς δε χαρίζει ΤΙΠΟΤΕ σε όσους δεν έχουν τα… παπάκια να το κερδίζουν με το σπαθί τους όπως εσύ!

3. ΔΙΔΥΜΟΙ
Α, εσένα σε έχουν στολίσει με ένα σκασμό επίθετα Διδυμάκι μου όμορφο: καρφί, άπιστος, ύπουλος, άπονος, κουτσομπόλης, άξεστος, διπρόσωπος -να είχες ένα τάλιρο κάθε φορά που το άκουγες αυτό, θα ήσουν πλούσιος σήμερα. Κλισεδάκι κλασικό. Το ωραίο δε στο είπα. Είσαι κι εθισμένος στο σεξ τρομάρα σου!
Καταλαβαίνεις ότι οι υπόλοιποι θεωρούν εαυτούς υπεράνω κάθε υποψίας, αμαρτίας και ψεγαδιού. Κουτσομπόλης ή καρφί είναι ο άνθρωπος κι όχι το ζώδιο, ενώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σε έχρισαν σεξομανή! Μα τι κάνεις τα βράδια και δε μας το λες; Κι εκείνος το «άξεστος», με ξεπερνάει! Εσύ άξεστος; Δηλαδή ο Τοξότης έχει μάστερ στο τακτ και δεν το ξέρω;;;
Μην το ψάχνεις: κάθε φορά που θα σε ρωτάνε «τι ζώδιο είσαι;» και θα απαντάς «Δίδυμος», θα σε κοιτάνε καχύποπτα και θα περιμένουν με το πιστόλι στο χέρι να… αμαρτήσεις!

4. ΚΡΙΟΣ
Βρε άμοιρε, ξέρεις πόσα σου έχουν σύρει κατά καιρούς; Λένε ότι είσαι απότομος, οδηγείς με νεύρα, είσαι λέει άξεστος και το ωραιότερο που διαβάσαμε είναι ότι είσαι εθισμένος στο σεξ! Σα δε ντρέπεσαι!
Λες την αλήθεια, όπως κι ο Τοξότης κι η Παρθένος, αλλά μάλλον ο κόσμος δεν γουστάρει τον τρόπο που το λες. Είσαι ντόμπρος και ξηγημένος, τα λες όλα κατάφατσα, αλλά και πάλι… δυσαρεστείς και θίγεις εγωισμούς! Έχεις την πιο αγνή καρδιά και την πιο καθαρή συνείδηση, αλλά κανείς δε το βλέπει…
Δοκίμασε να χαμογελάς όταν τους τη λες, μπας και τους πάει κάτω πιο μαλακά. Επίσης έχεις λέει ένα θέμα με την ταχύτητα, ενώ το πόδι των υπολοίπων ζωδίων, δεν ξέρει καν που πέφτει το γκάζι! Ακόμα, είσαι σεξομανής, και μάλλον δε θα έπρεπε: άφησε βρε καλό μου και κάτι για τους υπόλοιπους που ακούνε «σεξ» και κρύβονται, φτύνουν τον κόρφο τους κι όλα τα σχετικά!
Αχ, είναι τελικά να μην σου βγει το όνομα. Καλά το λέει ο λαός μας…

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved