Αυτά είναι τα 5 πιο αυτοκαταστροφικά ζώδια μέσα σε μια σχέση

POP UP TEAM
/
12 Οκτωβρίου, 2021

Λες και το κάνουν επίτηδες να τυραννιούνται και να βασανίζουν το ταίρι τους.

Κάποια ζώδια παίρνουν χαλαρά τη σχέση τους, ενώ κάποια άλλα λειτουργούν καταστροφικά ή και… αυτοκαταστροφικά, βάζοντάς την σε κίνδυνο. Λες και δε θέλουν να ευτυχήσουν, αλλά να βασανίζουν το ταίρι τους και να βασανίζονται και τα ίδια με σενάρια που φτιάχνουν στο μυαλό τους, με τη ζήλια που τα κυριεύει ή τις ανασφάλειές του, που κυριαρχούν και τα αναγκάζουν να βγάλουν ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό. Ποια είναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού, ο Σκορπιός θεωρείται το πλέον αυτοκαταστροφικό ζώδιο, ικανό να απογειώσει τη σχέση και να τη βυθίσει στα τάρταρα, αν τον πιάσει ο αρνητισμός και η ζήλια και η απολυτότητά του. Εννοείται ότι έχει την καταστροφική δύναμη μιας πυρηνικής βόμβας και δεν καταστρέφει μόνο τον εαυτό του, αλλά και όποιον βρίσκεται στο πλευρό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν κολλάει με ένα πρόσωπο δεν κάνει πίσω. Θα επιμείνει μέχρι να το κατακτήσει. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζει και γίνεται κτητικός, αφήνει τα πάθη του να τον κυριεύσουν, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ασφυξία στο πρόσωπο που είναι μαζί του και να καταστρέψει τη σχέση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαινομενικά, ένας Δίδυμος είναι ανάλαφρος, ενεργητικός και ζωντανός άνθρωπος. Προβάλλει μια εικόνα θετικότητας και απεριόριστης ενέργειας. Εν τούτοις, εσωτερικά, απλά, «ξεσκίζει» τον εαυτό του και αγωνίζεται συνεχώς με το άγχος, την ανασφάλεια και τη δυσπιστία ροκανίζοντας σιγά-σιγά τη σχέση του. Στο τέλος την καταστρέφει μόνος του, με το να απιστεί.

ΛΕΩΝ

Στην αρχή, όταν είναι φρέσκια η σχέση, όλα τα κάνει τέλεια. Είναι εξαιρετικός σύντροφος, μέσα στον ενθουσιασμό και τη χαρά. Όταν όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, αρχίζει να κυριεύεται από ανασφάλειες, τα παίρνει όλα προσωπικά να προσπαθεί να κυριαρχήσει και να προβάλλει απαιτήσεις για να νιώσει μοναδικός, που από ένα σημείο και μετά θα προκαλέσει προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως επί το πλείστον, είναι ένας ευαίσθητος και συντηρητικός άνθρωπος, όπως και αρκετά εκφραστικός με τα συναισθήματά του και έτσι ο σύντροφός σου πάντα ξέρει πού βρίσκεται. Ωστόσο, έχει την τάση να μαζεύει απωθημένα και πίκρες, οπότε οι καβγάδες και οι διαφωνίες με τον/η σύντροφό του σύντομα θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved