Αυτοί είναι οι 4 «πυροσβέστες» του ζωδιακού

POP UP TEAM
/
23 Απριλίου, 2021

Σβήνουν τις «φωτιές» που «ανάβουν» οι άλλοι…

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί κι εσύ κάποια στιγμή σε ένα περιβάλλον όπου υπήρξε ένταση. Μπορεί να ήταν ο εργασιακός σου χώρος και να έβλεπες τους συναδέλφους σου να… «σφάζονται» και η κατάσταση να τείνει να ξεφύγει. Σίγουρα έχεις υπάρξει σε παρέα, όπου τα άτομα που την απάρτιζαν άρχισαν να διαπληκτίζονται και κάποιος έπρεπε να παρέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Συνήθως οι… «πυροσβέστες» του ζωδιακού είναι τρείς. Είναι τα ζώδια εκείνα που θα μπούνε στη μέση για να «σβήσουν τη φωτιά». Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΖΥΓΟΣ
Τον σκέφτηκες κι εσύ πρώτος/η τον Ζυγό και καλά έκανες. Μέσα έπεσες! Το ζώδιο αυτό θα μπορούσε να είναι ειρηνοποιός. Παίζει εύκολα τον ρόλο του διπλωμάτη και του διαμεσολαβητή. Θέλει να έχει γύρω του ηρεμία και σιχαίνεται τις εντάσεις και τις φωνές. Αν βρεθεί σε έναν χώρο όπου είτε έχει ξεσπάσει καβγάς, είτε πρόκειται να ξεσπάσει, θα μπει σίγουρα στη μέση και σαν καλός… «διαμεσολαβητής», θα προσπαθήσει να συμβιβάσει όλες τις πλευρές και να κατεβάσει τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί ο Υδροχόος αρκετές φορές να είναι αυτός που… «βάζει φιτιλιές» σε μια συζήτηση, ωστόσο είναι και αυτός που θα μπει στη μέση για να «σβήσει μια φωτιά», αν δει ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Θα προσπαθήσει να τους επαναφέρει όλους στην τάξη, να τους ηρεμήσει και θα κάνει τα πάντα για να τους κάνει να δώσουν τόπο στην οργή και να καλμάρουν. Έχει τον τρόπο του, χωρίς να υψώνει την φωνή του ή οτιδήποτε άλλο, να ηρεμεί τα πνεύματα και να δείχνει σε όλους ότι πρέπει να φερθούν ψύχραιμα και πολιτισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς εκ φύσεως δεν αντέχει τις εντάσεις. Δεν μπορεί τις φωνές, τις φασαρίες και τα νεύρα. Βγαίνει «έξω από τα νερά του». Στο κομμάτι αυτό μοιάζει πάρα πολύ με τον Ζυγό. Θέλει ηρεμία και ειρήνη γύρω του. Έτσι, αν τύχει να βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου οι γύρω του ξεκινούν να τσακώνονται και να φωνάζουν, θα μπει στη μέση και θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει. Επειδή ο ίδιος γενικά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, θα μπορέσει να τους καλμάρει και να τους οδηγήσει στο να κάνουν ένα βήμα πίσω.

 

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved