Υπολογίζοντας το ζώδιο του υποψήφιου συγκάτοικου μπορεί να σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες!

Σύμφωνα με τις μελέτες, τα περισσότερα άτομα συνήθως επιλέγουν να συγκατοικήσουν με έναν καλό φίλο, αλλά το να ζεις μαζί του σε καθημερινή βάση δεν είναι απλό ζήτημα. Υπάρχουν πράγματα που παραβλέπουμε, όταν κάνουμε παρέα, όταν μένουμε όμως μαζί, μπορεί να μας εκνευρίσουν. Δεν χρειάζεται να είμαστε φίλοι με κάποιον για να συγκατοικήσουμε.

Με τις τιμές των ενοικίων να εκτοξεύονται όλο και περισσότερο, η απόφαση για συγκατοίκηση είναι μια επιλογή, προκειμένου να μοιραστείς τα έξοδα συντήρησης ενός σπιτιού. Ωστόσο, υπολογίζοντας το ζώδιο του υποψήφιου συγκάτοικου μπορεί να σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες!

Παρακάτω θα βρεις τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς για αρμονική συγκατοίκηση για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ
Ένα ζώδιο που γεμίζει το σπίτι ενέργεια! Η ενέργεια αυτή, βέβαια, μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Ο Κριός μπορεί να γίνει φωνακλάς και αρκετά άστατος. Όταν μαγειρεύει, το σπίτι μυρίζει μπαχαρικά, ενώ προτιμά τα έντονα χρώματα, διακοσμήσεις γεμάτες αντιθέσεις και οτιδήποτε δηλώνει τον δυναμισμό του. Είναι ο τύπος που θα μοιραστεί την πίτσα του, η οποία είναι συνήθως πικάντικη. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στον χώρο είναι έντονη!

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Δίδυμος και Λέων

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος θα κάνει το σπίτι ακόμη πιο άνετο γιατί όπου είναι η καρδιά του, είναι και το σπίτι του. Θέλει καθαρές τις πετσέτες, τα χρώματα αρμονικά και το φαγητό καλομαγειρεμένο. Να είσαι σίγουρος/η ότι θα πληρώνει πάντα το ενοίκιο και τους λογαριασμούς στην ώρα τους. Ωστόσο, είναι και λίγο τεμπέλης ή έχει τους δικούς του ρυθμούς, όσον αφορά στις δουλειές του νοικοκυριού, γι’ αυτό πρέπει να είσαι οπλισμένος/η με την ανάλογη υπομονή για να τα βγάλεις πέρα μαζί του.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Καρκίνος και Αιγόκερως

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος δεν στέκεται δευτερόλεπτο! Συνήθως βρίσκεται εκτός σπιτιού και ακόμη και όταν είναι εκεί θα απασχολείται με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Είναι τόσο multitasking που μπορεί να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να μιλά στο τηλέφωνο και συγχρόνως να ακούει ράδιο. Του αρέσει να ακούει τις ιστορίες των άλλων και να αφηγείται τις δικές του. Είναι η ιδανική παρέα για… τις βροχερές μέρες. Αν ψάχνεις για έναν ήσυχο συγκάτοικο, σίγουρα ο Δίδυμος δεν είναι ο κατάλληλος.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Κριός και Ζυγός

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για τον Καρκίνο το σπίτι είναι ένα ιερό μέρος κι είναι όνειρο ζωής να αποκτήσει το δικό του. Ο χώρος του είναι ένα άνετο μέρος όπου τον κρατάει μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνει περισσότερο focus σε μέρη όπως η κουζίνα, το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα ενώ πιθανότατα θα έχει πολλά και διαφορετικά είδη φυτών ή λουλουδιών. Θέλει να είναι εκεί για τους άλλους, έχοντας την απαίτηση να είναι και οι άλλοι εκεί για αυτόν, ιδανικό χαρακτηριστικό για έναν φίλο, αλλά όχι για έναν συγκάτοικο. Αν δεν θες ο συγκάτοικός σου να εξαρτάται από σένα, τότε ο Καρκίνος δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για μείνεις μαζί.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Ταύρος και Σκορπιός

ΛΕΩΝ
Ο κόσμος γυρίζει γύρω του και ποτέ το αντίστροφο. Όπου κι αν πάει, είναι το κέντρο του κόσμου και της προσοχής και το σπίτι σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι περήφανος με την εμφάνισή του και μπορεί να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα το καθάρισμα και το συγύρισμα, αλλά πάντα το σπίτι θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όταν θα περιμένει επισκέψεις. Αν αγαπάς τη διασκέδαση και δεν σε ενοχλεί που και που το σπίτι να είναι ακατάστατο, ένας Λέων είναι ο ιδανικός συγκάτοικος για σένα.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Τοξότης και Ζυγός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δε θα πιέσει κανέναν να αλλάξει, αλλά είναι πλάσμα που μεταφέρει τις συνήθειές του στην καθημερινότητα. Το σπίτι θα χαρακτηρίζεται από τάξη, αλλά δεν σκοπεύει να καθαρίσει και το δικό σου χάος. Αν ζεις με έναν Παρθένο, θα έχεις καταλάβει πως τα πράγματα είναι πιο αποτελεσματικά, όταν βάζει το αποτύπωμά του σε αυτά. Αν είσαι άνθρωπος που δεν αγαπάει τον προγραμματισμό και την οργάνωση, καλύτερα να μην συγκατοικήσεις με αυτό το ζώδιο.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Καρκίνος και Σκορπιός

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr