Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν κατάκαρδα αρνητικά σχόλια και κριτικές

POP UP TEAM
/
6 Νοεμβρίου, 2021

Θέλουν μονίμως να ακούν κομπλιμέντα και όμορφα λόγια

Σαφώς κανείς δεν είναι τέλειος! Όλοι έχουμε τα καλά μας και τα στραβά μας, όπως και τις “κακές” μέρες μας, οπότε πιθανό είναι κάποια στιγμή στην ζωή μας να μας κριτικάρουν, να μας σχολιάσουν άσχημα ή να μας κακολογήσουν. Άλλοι, στενοχωριόνται, σκύβουν το κεφάλι και προσπαθούν να δουν την αλήθεια, έστω κι αν τους ενοχλεί, ενώ ορισμένοι άλλοι κολλάνε στις λέξεις και παίρνουν κατάκαρδα αυτό που θα ειπωθεί, ίσως γιατί κατά βάθος θέλουν μόνο να ακούν κομπλιμέντα και όμορφα λόγια.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι τόσο ευαίσθητος όσο φαίνεται. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και φυσικά να είναι αρκετά καλός για να τους εντυπωσιάζει. Έχει μεγάλη σημασία για το ζώδιο αυτό η γνώμη των άλλων και θέλει πάντα να έχουν για εκείνο την καλύτερη. Έτσι, όταν ακούσει κάτι αρνητικό ή κάτι κακό, πληγώνεται και στεναχωριέται πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα Ψάρια από την άλλη θέλουν να τους ευχαριστούν όλους. Γίνονται χαλί να τα πατήσουν. Ωστόσο, όταν δουν ότι οι υπηρεσίες τους ή αυτά που προσφέρουν και παρέχουν δεν είναι αρκετά ή σημαντικά ή… σωστά, τότε τα βάφουν μαύρα, στενοχωριούνται και νομίζουν πως έχουν αποτύχει εντελώς στην ζωή τους. Μέχρι να ξαναπάρουν λίγο τα πάνω τους, θα περάσει καιρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην ίδια κατηγορία με τους Ιχθύες είναι και ο Καρκίνος. Είναι το ίδιο ευαίσθητος και συναισθηματικός και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα από μια κουβέντα και μόνο. Και επειδή και εκείνος είναι άνθρωπος της προσφοράς και είναι πολύ δοτικός, όταν δει ότι αυτό που κάνει δεν είναι αρκετά καλό για τους άλλους, πέφτει ψυχολογικά και στεναχωριέται πολύ. Και άντε μετά να του φτιάξεις το κέφι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μα καλά… είναι δυνατόν να ασκηθεί κριτική στον/ην Mr/Mrs… κριτική; Οι Παρθένοι θέλουν να είναι σε όλα άψογοι και τέλειοι. Αυτό δεν το ζητούν μόνο από τους άλλους, το απαιτούν και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Εάν λοιπόν ακούσουν μια αρνητική κριτική, όχι μόνο θεωρούν ότι είναι αποτυχημένοι και πέφτουν στα πατώματα, αλλά καταρρακώνονται ηθικά και αργούν πολί να ξαναπάρουν τα πάνω τους.

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved