Γλυκά νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν λίγο πριν το τέλος

POP UP TEAM
/
21 Ιουνίου, 2021

Φωτογραφία στο κινητό της δολοφονημένης Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα του σπιτιού – Εικονίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με το μωρό τους

Το φως της δημοσιότητας είδε η τελευταία φωτογραφία που υπήρχε στο κινητό της Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη, Αναγνωστόπουλο.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο αποφάσισε η Καρολάιν να το κρατήσει. Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

Τη φωτογραφία στο κινητό της δολοφονημένης Καρολάιν, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

karolain glyka nera

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε στο MEGA ότι δεν υπήρξε συνεργός ούτε ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα. 

«Αύριο θα εμπλουτίσουμε την ήδη υπάρχουσα προανακριτική κατάθεση. Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και έγγραφα που θα δείξουν την κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού σε παρελθόντα χρόνο. Το ημερολόγιο του θύματος αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Είναι στα πρώτα έγγραφα που η ίδια η αστυνομική αρχή διαβίβασε. Είναι αξιοποιήσιμο ανακριτικό υλικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ακραία κατάσταση με ακραίες συνθήκες», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Την εικόνα της χαρούμενης και ευτυχισμένης οικογένειας παρουσίαζε στην αστυνομία πριν την ομολογία του ο κατ’ ομολογία δολοφόνος.

«Με τη γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι, όμως αυτό το τραγικό που συνέβη μας κατέστρεψε», είχε πει σε μία από τις προανακριτικές.

http://youtu.be/YQSDFbQy0hU

«Είχαμε μπει σε μια ροή στη ζωή μας και κάναμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ένα από αυτά ήταν αγοράσουμε το δικό μας σπίτι, ώστε να είμαστε πιο άνετα στο δικό μας χώρο. Έτσι λοιπόν περίπου το Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι. (…) Αρχίσαμε να ψάχνουμε συγκεκριμένα για την περιοχή Διώνη στην Παλλήνη. Παράλληλα μιλούσαμε και με κάποιους κατασκευαστές και τελικά φτάσαμε στο σημείο όπου καταλήξαμε να κάνουμε την κατασκευή σε εταιρεία» ανέφερε.

Συμπλήρωσε πως αγόρασαν το οικόπεδο 55.000 ευρώ ενώ το σπίτι θα κόστιζε 190.000 ευρώ, για τα οποία έλαβαν 160.000 σε δάνειο. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν, ο πιλότος και η κοπέλα, υπέγραψαν τα συμβόλαια του κτήματος.

Την Καρολάιν την εμφάνιζε σαν μία ευτυχισμένη μητέρα, που όταν έμεινε έγκυος ήθελε να αφήσει το πανεπιστήμιο του Πειραιά όπου και έχει περάσει γιατί δεν την ενδιέφερε το αντικείμενο.

«Ειδικά δε από όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν συνέχεια με τη μικρή και όταν επέστρεφα εγώ από τη δουλειά ή όταν δεν πήγαινα ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε διάφορες δουλειές και βόλτες με τη μικρή, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα πόδια, που ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης είχαμε και συνδρομή στο Αττικό πάρκο όπου πηγαίναμε πολύ συχνά», έλεγε συνεχίζοντας να περνάει την εικόνα του ειδυλλιακού ζευγαριού.

via athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved