Daniel Craig: Θα τιμηθεί με το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

POP UP TEAM
/
5 Οκτωβρίου, 2021

Ο ηθοποιός θα τιμηθεί με το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Ο James Bond δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood! Ο Daniel Craig μετά από όλους τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον βρετανό πράκτορα αποκτά κι εκείνος το δικό αστέρι στο Walk of Fame και μάλιστα δίπλα σε έναν ακόμα διάσημο 007.

Το αστέρι του βρετανού ηθοποιού θα είναι δίπλα σε αυτό του Roger Moore. Ο 53χρονος σταρ θα είναι ο τέταρτος James Bond με αστέρι μετά τον Pierce Brosnan, τον David Niven και τον Roger Moore. O Sean Connery που ήταν ο πρώτος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Bond το 1963 δεν έχει αστέρι στη Λεωφόρο, μια παράλειψη του θεσμού μαζί με άλλους κουρφαίους καλλιτέχνες που δεν έχουν τιμηθεί με αστέρι, όπως ο Al Pacino, ο Robert Redford και ο Jim Carey.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση “ο Daniel Craig είναι ένα icon όπως και ο James Bond, ο άνθρωπος που υποδύθηκε σε πέντε 007 ταινίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το αστέρι του δίπλα σε έναν ακόμα διάσημο ηθοποιό που επίσης υποδύθηκε τον James Bond, τον Roger Moore”.

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του αστεριού θα δώσουν ομιλίες συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού, ανάμεσά τους και ο Rami Malek που υποδύεται τον “κακό” στο No Time To Die.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved