Τεράστια επιβλητική τοιχογραφία της Γκρέτα Τούνμπεργκ, δημιουργείται στο Σαν Φρανσίσκο

POP UP TEAM
/
9 Νοεμβρίου, 2019

Ένα τεράστιο mural που απεικονίζει την Γκρέτα Τούνμπεργκ δημιουργείται στο Σαν Φρανσίσκο, μια πόλη που υπερηφανεύεται για την οικολογική της συνείδηση. 

Η έφηβη ακτιβίστρια απεικονίζεται στο επιβλητικό mural να κοιτάζει προς το κέντρο της πόλης, υπενθυμίζοντας στους κατοίκους να σεβαστούν τον πλανήτη.

Ο Andres Iglesias, καλλιτέχνης από την Αργεντινή ο οποίος υπογράφει το έργο με το ψευδώνυμο Cobre, αναμένεται να ολοκληρώσει το έργο στην κεντρική συνοικία της πλατείας Union την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε το SFGate. «Η αλλαγή του κλίματος είναι πραγματική», δήλωσε ο Cobre. «Αυτό το κορίτσι είναι φοβερό και ξέρει τι κάνει. Ελπίζω ότι με αυτή τη τοιχογραφία οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να φροντίσουμε τον κόσμο».

 

Η περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική ομάδα One Atmososphere φέρεται να ζήτησε από τον Cobre να φτιάξει το mural και παρείχε τον εξοπλισμό και τα υλικά. 

Στην ηλικία των 16 ετών, η Τούνμπεργκ θεωρείται η σημαντικότερη ηγέτιδα του κινήματος για τη σωτηρία του πλανήτη και έχει εμπνεύσει χιλιάδες νέους να υψώσουν τη φωνή της σε μαζικές διαδηλώσεις.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved