Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας

POP UP TEAM
/
17 Νοεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας μαζί με την μητέρα της στην Κατερίνη, για τις οποίες εκδόθηκε Amber Alert. Η εξαφάνιση των δύο έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης του «Χαμόγελου του παιδιού». Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Λίγο πριν χαθεί έφυγε για βόλτα με το αυτοκίνητο με την μητέρα της.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Το μπλε Mazda

 maria iwanna delhgiannh anber alert

Συναγερμός μήπως εντοπιστεί το μπλε Mazda 323 μοντέλο του 2000 με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ – 8456 που οδηγούσε η μητέρα.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία – Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα (Π) χρώματος μπλε. Οι αρχές φοβούνται ότι η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

H μαρτυρία

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, δήλωσε πως «δεν έχουμε καμία πληροφορία στο που μπορεί να βρίσκονται η μητέρα και η κόρη της. Αυτό μας ανησυχεί πολύ γι αυτό καθένας πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Ελπίζουμε να είναι κάτι απλό και να μην έχουμε άσχημα αποτελέσματα».

Επιβεβαίωσε, επίσης, τις πληροφορίες ότι υπήρχε μια ένταση στην μητέρα της 17χρονης «αλλά αυτό δικαιολογημένο όταν έχεις ένα παιδί που αγαπάς και το βλέπεις να δοκιμάζεται. Ελπίζω να μην έχει λυγίσει».

Εν τω μεταξύ, μια μαρτυρία στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», προσθέτει νέα στοιχεία στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης.

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη ανέφερε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα. Επιπλέον, θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν» κατέληξε.

Tι είχε πει η γιαγιά

Μια εβδομάδα μετά η γιαγιά της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε τι είπε η μητέρα του κοριτσιού λίγο πριν εξαφανιστούν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω» είπε η μητέρα της 17χρονης σύμφωνα με την γιαγιά της ανήλικης.

Οπως λέει ο πατέρας του κοριτσιού η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της κόρης της. Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας πριν εξαφανιστεί. «Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της.

Η ημέρα εξαφάνισης μητέρας και κόρης δεν ήταν όπως φαίνεται τυχαία. Στις 8 Νοεμβρίου, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας – Ιωάννας και μάλιστα η γιαγιά του κοριτσιού ετοίμαζε ένα πάρτι στο σπίτι. Η κοπέλα όμως φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες υποστήριξαν ότι η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα και από τότε αγνοούνται.

Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.

Εκκληση

Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000”, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved