Χιλιάδες άνθρωποι κοιμήθηκαν στους δρόμους για να υποστηρίξουν τους αστέγους

POP UP TEAM
/
9 Δεκεμβρίου, 2019

Χιλιάδες κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας κοιμήθηκαν στον δρόμο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν άλλους συμπολίτες τους σχετικά με το πρόβλημα της αστεγίας.

Μάλιστα δεν ήταν μόνο οι Βρετανοί πολίτες που συμμετείχαν στο κίνημα ονόματι «World’s Big Sleep Out» που στοχεύει στην αφύπνιση του προβλήματος της αστεγίας, καθώς ανάλογες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στην Νέα Υόρκη, στο Μπρισμπέιν και στο Δουβλίνο.

Έτσι χιλιάδες κόσμου πήραν τα sleeping bags του και κοιμήθηκαν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων.

5675675685676

Στο Λονδίνο μάλιστα οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες κοιμήθηκαν στους υπνόσακους με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 10 βαθμούς Κελσίου και υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο, όπως επισημαίνει η διοργάνωση, αυτές είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν και οι άστεγοι καθημερινά.

Μεγάλο event και με την στήριξη των διάσημων έγινε στην Νέα Υόρκη. Εκεί διάσημοι όπως ο Γουίλ Σμιθ, η Έλεν Μίρεν, ο Ζίγκι Μάρλεϊ και η Έλι Γκόλντινγκ έδειξαν ο καθένας με τον τρόπο του την ευαισθητοποίηση του, αναφέροντας πως πρέπει άμεσα να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα, καθώς κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να ζει αβοήθητος στον δρόμο.

234947234824203

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved