Ο Leonardo DiCaprio δωρίζει 3 εκατ. δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

POP UP TEAM
/
11 Ιανουαρίου, 2020

Το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων θα διαθέσει η Earth Alliance, η οργάνωση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το περιβάλλον, για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. 

Η Earth Alliance, ανακοίνωσε την Πέμπτη την ίδρυση του Australia Wildfire Fund με στόχο την καταπολέμηση των πυρκαγιών που μαίνονται στην Αυστραλία, την παροχή βοήθειας στις εκεί κοινότητες, την αποκατάσταση των καταστροφών στο οικοσύστημα. Η Earth Alliance δημιουργήθηκε πέρυσι με στόχο την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγή και της απώλειας της βιοποικιλότητας. Στην οργάνωση, πέρα από τον πασίγνωστο ηθοποιό, συμμετέχουν η Λορίν Πάουελ Τζομπς και ο επενδυτής Μπράιαν Σεθ. Υπενθυμίζεται ότι η Earth Alliance δώρισε τον Αύγουστο το ποσό των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για τον Αμαζόνιο.

Οι πυρκαγιές στην Αυστραλία έχουν προκαλέσει τον θάνατο 26 ανθρώπων, έχουν καταστρέψει περισσότερα από 2.000 σπίτια και έχουν κάψει μια περιοχή ίση με το μέγεθος της Ιρλανδίας. Η οργάνωση αναμένεται να εργαστεί μαζί με οργανισμούς της Αυστραλίας όπως οι Aussie Ark, Bush Heritage και Wires Wildlife Rescue.

Πριν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Έλτον Τζον και ο Κρις Χέμσγουορθ προσέφεραν από ένα εκατομμύριο δολάρια ο καθένας, ενώ δωρεές πραγματοποίησαν οι Pink και η Νικόλ Κίντμαν με τον Κιθ Έρμπαν. Η Κάιλι Μινόγκ διέθεσε 500.000 δολάρια.

Από την πλευρά τους οι Metallica ανέφεραν ότι θα διαθέσουν 750.000 δολάρια σε πυροσβέστες στην Βικτόρια, ενώ η Φοίβη Γουόλερ – Μπριτζ δήλωσε την Κυριακή πως θα δημοπρατήσει φόρεμά της και θα διαθέσει τα χρήματα στους πυροσβέστες.

 

Πηγή: lifo.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved