Αυστραλία: Η οικογένεια Irwin σώζει 90.000 τραυματισμένα ζωάκια από τις φωτιές

POP UP TEAM
/
15 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

O Terri, ο Robert και άλλα μέλη της οικογένειας  Irwin εργάστηκαν σκληρά τους τελευταίους μήνες βοηθώντας στη διάσωση  χιλιάδων ζώων, που τραυματίστηκαν από τις πυρκαγιές.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν στο Full Circle του Anderson Cooper στο CNN για να περιγράψουν το έργο που έχουν κάνει με σκοπό να σώσουν τα ζώα που τραυματιστηκαν στις πυρκαγιές. Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Irwin κατέχει και λειτουργεί τον ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας, καθώς και το αντίστοιχο νοσοκομείο ζώων. Το νοσοκομείο έσωσε 90.000 ζώα, έναν αριθμό που έχει σημειώσει σημαντική άνοδο τους τελευταίους μήνες με τις τραγικές πυρκαγιές της Αυστραλίας.

Χιλιάδες αρκούδες και κοάλα έχουν σκοτωθεί στις πυρκαγιές, ενώ εκτιμάται ότι σχεδόν πεντακόσια δισεκατομμύρια ζώα σκοτώθηκαν στις πυρκαγιές κατά το τελευταίο έτος. 

austrpng 

Κόσμος απ’ όλο τον κόσμο έχει δωρίσει χρήματα για να βοηθήσει την Αυστραλία να αποκαταστήσει τις ζημιές.

Οι επιστήμονες φοβούνται ότι η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη.

Η οικογένεια του αείμνηστου Steve Irwin θέλει να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση για ζητήματα που επηρεάζουν τα οικοσυστήματα σε όλο τον κόσμο και προτρέπει όσους ενδιαφέρονται να επίσκεφτούν την ιστοσελίδα Wildlife Warriors. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο.

 

Με πληροφορίες από το GRITDAILY

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved