Ανατροπή στο Megxit! Η ανακοίνωση του παλατιού που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

POP UP TEAM
/
20 Φεβρουαρίου, 2020

Μόλις πριν από ένα εικοσιτετράωρο μάθαμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε –σχεδόν απαίτησε- από τον Harry και τη Meghan Markle να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον τίτλο Sussex Royal, αφού πλέον δεν είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και αφού συμβαίνει αυτό δεν μπορούν να «πουλάνε» τους εαυτούς τους σαν royals.

Η Meghan και ο Harry θα παρευρεθούν σε κάποια events την άνοιξη, ενώ υπάρχει μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη που δεν περίμενες. Αρχικά να σου πούμε πως ο Harry έχει δύο σόλο εμφανίσεις στις 28/2 και στις 6/3, ενώ η Meghan έχει τρεις στις οποίες δεν θα είναι μόνη της, αλλά μαζί με τον σύζυγό της.

Harry και Meghan θα παρευρεθούν στις 5 Μαρτίου στα βραβεία του Endeavour Fund, στο 7ο Mountbatten Festival of Music και άλλη μία κοινή στην ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey. Η Meghan επίσης θα τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2020.

hamegha

«Το παλάτι του Buckingham ανακοινώνει ότι οι αλλαγές του Harry και του Meghan θα τεθούν σε ισχύ στις 31 Μαρτίου. Η δωδεκάμηνη επανεξέταση των ρυθμίσεων θα εξακολουθήσει να ισχύει. Από την 1η Απριλίου, ο Harry και η Meghan δεν θα έχουν πλέον γραφείο στο παλάτι. Ο δούκας και η δούκισσα θα εκπροσωπηθούν έπειτα μέσω της βρετανικής οργάνωσης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Ο πρίγκιπας Harry θα διατηρήσει τα αξιώματα του Major, Lieutenant Commander και Squadron Leader, αλλά κατά τη δωδεκάμηνη δοκιμαστική περίοδο, οι τιμητικές στρατιωτικές υποχρεώσεις του δεν θα χρησιμοποιηθούν», ανέφερε το παλάτι σε νέα ανακοίνωση.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε πως τόσο ο Harry, όσο και η Meghan Markle θα παρευρεθούν στα Invictus Games, των οποίων είναι δημιουργός ο Harry, τον Μάιο του 2020. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία στις 16 Μαΐου και ο δούκας με τη δούκισσα του Sussex θα είναι εκεί. 

 

Με πληροφορίες από queen 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved