Θρίαμβος Σάκκαρη – Νίκησε το Νο5 και πέρασε στους ημιτελικούς της Αγ. Πετρούπολης

POP UP TEAM
/
15 Φεβρουαρίου, 2020

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε πίσω με 1-0, αλλά με μία τρομερή ανατροπή, επικράτησε 2-1 σετ του Νο.5 της παγκόμιας κατάταξης, Μπελίντα Μπέντσιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του St. Petersburg Ladies Trophy 2020

Η Σάκκαρη δεν μπήκε καλά στον αγώνα και “πλήρωσε” τα πολλά και αβίαστα λάθη της, με αποτέλεσμα η Μπέντιστς να ξεφύγει με 4-1 games και τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 6-2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά η Ελβετίδα είχε τις απαντήσεις και έφτασε με ευκολία στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο. Η Μπέντσιτς έκανε break στο τρίτο game, αλλά η Σάκκαρη είχε την απάντηση, έκανε break στο… break και ισοφάρισε σε 2-2. Οι δύο αθλήτριες κρατούσαν τα σερβίς τους, αλλά στο 10ο game η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ελβετίδας και πήρε το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Σάκκαρη, με την ψυχολογία στα ύψη, συνέχισε εξαιρετικά και στο τρίτο σετ, έκανε μεγάλο break στο ένατο game και επικράτησε τελικά 6-3, στηριζόμενη στο σερβίς της! Στα ημιτελικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει σήμερα στη 13:00, το Νο.25 της παγκόσμιας κατάταξης, Έλενα Ριμπάκινα.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved