Οι 5 κανόνες του χωρισμού, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες

POP UP TEAM
/
9 Αυγούστου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλα όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο… game over, υπάρχουν κανόνες!

Σημασία δεν έχει μόνο η κατάληξη αλλα και ο τρόπος. Ο χωρισμός είναι απο μόνος του ενα φριχτό aspect της ζωής αλλα ας μην το χειροτερεύουμε. Δες παρακάτω τους 5 τρόπους να το κάνεις σωστά έστω.

1. Μην αναστέλλεις καταστάσεις
Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, καλό θα ήταν να μην περιμένεις μήνες και χρόνια για να πάρεις την μεγάλη απόφαση, γιατί έτσι ταλαιπωρείσαι και δεν υπάρχει και λόγος. Προφανώς και θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος, αλλά να διαιωνίζεις και μία κατάσταση, δεν είναι και ό, τι καλύτερο.

2. Μην το κάνεις πάνω σε καυγά

Πολλά λέγονται τα οποία είναι εν βρασμώ ψυχής και δεν υπάρχει και απολύτως κανένας λόγος. Πες το κάποια στιγμή που είσαι σίγουρη και ήρεμη, όχι όταν σε έχουν κυριεύσει τα νεύρα. Ο χωρισμός δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνεται όταν έχεις χάσει τα λογικά σου.

3. Μην σκαρφιστείς ψέματα για τους λόγους

Έφτασες στο σημείο να χωρίσεις και τώρα βρήκες να πεις ψέματα; Συγνώμη αλλά αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και το ξέρεις. Ακόμα και την ύστατη στιγμή, οφείλεις να πεις τους πραγματικούς λόγους της απόφασής σου.

4. Μην αφήσεις την κατάσταση μετέωρη δίχως ξεκαθάρισμα. Το έχασες το παιχνίδι

Μην πεις θέλω διάλειμμα γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο δίνεις ελπίδες στον άλλο, αλλά ακόμα κι εσύ η ίδια δεν το παίρνεις απόφαση ώστε να το τελειώσεις μέσα σου.

5. Σε περίπτωση που ο έρωτας υπάρχει ακόμα και δεν θέλετε όντως να χωρίσετε

Μη βιαστείτε να τα ξαναβρείτε. Άσε να περάσει ένα διάστημα, να σκεφτείτε τι θέλετε και να δείτε πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο, και μετά κάντε το μεγάλο βήμα. Οι βιαστικές κινήσεις σπάνια αποδίδουν.

via neolaia.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved