Κρήτη: Πήγε στον διπλανό φούρνο χωρίς βεβαίωση και του έκοψαν πρόστιμο

POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κάτοικος στα Χανιά παραδέχθηκε στα τοπικά μέσα ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο έξω από την πόρτα του σπιτιού του, επειδή πήγε έως τον διπλανό φούρνο χωρίς την απαραίτητη βεβαίωση μετακίνησης. 

Σύμφωνα με το τοπικό zarpanews.gr που ήρθε σε επαφή με τον πολίτη, ο άνδρας διαμένει στην οδό Νεροκούρου, δίπλα στον φούρνο όπου πήγε για να ψωνίσει. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι του όμως, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και -όπως λέει χαρακτηριστικά- με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους επιδείξει την βεβαίωση για έξοδο από το σπίτι, την οποία ωστόσο δεν είχε.

Όπως αναφέρει, απάντησε στους αστυνομικούς πως το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα και για αυτό τον λόγο δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση «για μερικά μέτρα», ωστόσο εκείνοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο 150€.

«Ο φούρνος είναι πιο κοντά και από τον κάδο σκουπιδιών, μήπως να κάνω δήλωση και κάθε φορά που πετάω τα σκουπίδια μου;», σχολίασε ο ίδιος, που υπέβαλε ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, για το πρόστιμο, παρότι είχε παραβιάσει τα προβλεπόμενα περιοριστικά μέτρα. 

  prostimo apagoreusi kriti

 

Με πληροφορίες από zarpanews.gr, lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved