Σάλος με την ερωμένη του “Βρετανού Τσιόδρα” – Ποια είναι η 38χρονη που βρίσκεται σε ανοιχτό γάμο

POP UP TEAM
/
7 Μαΐου, 2020

Το όνομά τη φιλοξενήθηκε σε πολλά πρωτοσέλιδα εφημερίδων αυτή την εβδομάδα.

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία τα τελευταία 24ωρα, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον 51χρονο Νιλ Φεργκιουσον, σύμβουλο του Μπόρις Τζόνσον για την πανδημία του κορονοϊού και την επιβολή του lockdown.

Ο καθηγητής του Imperial College London, που μαζί με συναδέλφους του συνέταξε μία έκθεση για τον κορονοϊό, η οποία έπεισε τον Βρετανό πρωθυπουργό να επιβάλει το lockdown, παραβίασε ο ίδιος την καραντίνα, αφού δέχτηκε στο σπίτι του τουλάχιστον δύο φορές την 38χρονη ερωμένη του, Αντονία Στάατς.

 Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τα πυρά που δέχθηκε ο Φέργκιουσον, όταν αυτό έγινε γνωστό, ο καθηγητής υπέβαλε την παραίτησή του. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, επισκέφθηκε τον “Βρετανό Τσιόδρα” στο σπίτι του, τουλάχιστον δύο φορές.
vretanosaktiv

Ποια είναι η Αντονία Στάατς
Η 38χρονη Αντονία Στάατς είναι ακτιβίστρια με αριστερές πεποιθήσεις και αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος. Μάλιστα, στο παρελθόν εργαζόταν για το δίκτυο Avaaz που εδρεύει στις ΗΠΑ. Η Στάατς μεγάλωσε στο Ισνυ της Γερμανίας και πήγε πανεπιστήμιο στο Βερολίνο, ενώ από το 2003 ζει στο Λονδίνο.

Το όνομά τη φιλοξενήθηκε σε πολλά πρωτοσέλιδα εφημερίδων αυτή την εβδομάδα, καθώς φέρεται να “έσπασε” την καραντίνα που είχε πειβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ώστε να επισκεφθεί τον αγαπημένο της, που ο ίδιος είχε συμβουλεύσει την κυβέρνηση να επιβάλλει το lockdown στη χώρα.

Συναντήθηκαν δύο φορές, ενώ εκείνος μιλούσε για αυστηρή τήρηση του lockdown
Ο Φέργκιουσον φέρεται να “εσπασε” τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, για να συνατήσει την… παντρεμένη ερωμένη του!

Ο καθηγητής επέτρεψε στη γυναίκα να τον επισκεφτεί στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ μιλούσε στο κοινό για την ανάγκη αυστηρής κοινωνικής απόστασης και τήρησης των μέτρων, προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο 51χρονος εμφανιζόταν στα Μέσα Ενημέρωσης, υποστηρίζοντας το lockodown και μιλώντας για την ανάγκη της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας, και από την άλλη πλευρά δεχόταν την ερωμένη του κρυφά στο σπίτι του.

Η πρώτη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν στις 30 Μαρτίου, με τον Βρετανό καθηγητή να εμφανίζεται την επόμενη ημέρα στο BBC – και ενώ η Στάατς ήταν στο σπίτι του – προτείνοντας την παραμονή σε ισχύ της καραντίνας μέχρι τουλάχιστον τον Ιούνιο.

Η δεύτερη επίσκεψη της 38χρονης ήταν στις 8 Απριλίου, παρά το γεγονός, μάλιστα, όπως καταγγέλλεται ότι είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της την ανησυχία της ότι ο σύζυγός της μπορεί να έχει συμπτώματα κορονοϊού.

Σε… ανοιχτό γάμο η 38χρονη Στάατς
Η Αντονία Στάατς είναι παντρεμένη με έναν ακαδημαϊκό, έχουν δύο παιδιά και ζουν μαζί στο σπίτι των 1,9 εκατομμυρίων λιρών, στο Νότιο Λονδίνο.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, βρίσκεται σε… “ανοιχτό γάμο” με τον 30χρονο σύζυγό της, ενώ σε podcast στις 30 Μαρτίου, η Στάατς δήλωνε ότι το lockdown εχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους.

vretanossizigos

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ίδια είπε: “Νομιζω οτι ειναι μια πίεση -το πιεστικός ίσως ακούγεται πολύ αρνητικό- αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση για το ζευγάρι και τη σχέση μας”.

Σημειώνεται πάντως, ότι πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι επέκριναν την κυβέρνηση Τζόνσον για το γεγονός ότι πήρε συμβουλές για την επιβολή lockdown από κάποιον που παραβίασε ο ίδιος την καραντίνα.

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved