Ξέσπασμα της μητέρας Τοπαλούδη: “Σε 8 χρόνια θα γυρίσουν στο νησί τους”

POP UP TEAM
/
17 Μαΐου, 2020

Ο πόνος της μάνας δεν θα πάψει ποτέ, ακόμα κι αν οι δολοφόνοι της κόρης της καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη.

Η Κυριακή Τοπαλούδη ξέσπασε ξανά στον αέρα της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” στον ΑΝΤ1 για τους δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

“Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε η κ. Τοπαλούδη και ζήτησε τα ισόβια “να είναι πραγματικά ισόβια. Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή, για να πάρουν παράδειγμα οι εν δυνάμει βιαστές που ζουν έξω”. 

“Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου” τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας: “Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα”. 

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια με βαρείς χαρακτηρισμούς για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση

http://youtu.be/jaBkW_OpREU

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved