Gianna Floyd: Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο» – Η 6χρονη Τζιάνα φωνάζει χαμογελαστή 

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2020

Ο Στίβεν Τζάκσον, πρώην παίκτης του ΝΒΑ και φίλος του 46χρονου Φλόιντ, που δολοφονήθηκε από λευκούς αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα στη Μινεσότα, κρατά στους ώμους του τη μικρή Τζιάνα και εκείνη φωνάζει χαμογελώντας ότι ο μπαμπάς της άλλαξε τον κόσμο.

«Πολύ σωστά Τζιτζι, ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο ????? Τζορτζ Φλόιντ, το όνομα της αλλαγής #justiceforgeorgefloyd #ivehadenough Αγάπη σε όλους που έχουν αγάπη για όλους» έγραψε ο Τζάκσον, ανεβάζοντας το βίντεο με την μικρή Τζιάνα, στο Instagram. 

«Μην ανησυχείς δίδυμε (αδερφέ) στην ψυχή μου, έχω εγώ την Τζίτζι. Να το ξέρεις αυτό.» σχολίασε σε άλλη ανάρτησή του, ο πρώην παίκτης του NBA, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με τη μικρή Τζίτζι στους ώμους του.

Την ίδια ώρα τουλάχιστον 9.300 συλλήψεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ. 

92357297957288024

Οι διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη συνελήφθησαν καθώς παραβίασαν τα έκτακτα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που επιβλήθηκαν με εντολή του Δημάρχου Μπιλ ντε Μπλάζιο. 

Σύμφωνα με το Associated Press έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 9.300 συλλήψεις διαδηλωτών από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ την περασμένη εβδομάδα. Μεταξύ αυτών και δημοσιογράφων.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved