«Αυτή η κυρία είναι η μαμά μου και είναι ΑΜΕΑ» – Ένα ποστ που ενημερώνει

POP UP TEAM
/
4 Ιουλίου, 2020

Η Μένια Κούλη, διευθύντρια επικοινωνίας στο ίδρυμα του γλύπτη Takis, έκανε μία προσωπική ανάρτηση στο προφίλ της, στο φέισμπουκ, η οποία αφορά τη μητέρα της και την ευκαιρία που της δίνεται να κάνει μπάνια φέτος, λόγω της κατάστασής της. 

«Αυτή η κυρία είναι η μαμά μου και είναι ΑΜΕΑ εδώ και 13 χρόνια. Το μπάνιο στην θάλασσα ήταν αδύνατον μέχρι που ανακαλύφτηκε αυτή η πατέντα! Πόσα συγχαρητήρια και ευχες να δώσεις σε αυτή την εταιρία και στους Δήμους που την έχουν τοποθετήσει στις παραλίες τους! Μάλιστα έμαθα πως αυτό είναι ελληνική δημιουργία και δεν γίνεται πουθενά αλλού στο κόσμο παρά μόνο εδώ, θα το επιβεβαιώσω! 1000 μπράβο λοιπόν! Θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους ΑΜΕΑ να το ψάξουν και αυτό το καλοκαίρι να μη χάσουν ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα!

Επισκεφτείτε το site και βρειτε την πλησιέστερη σε εσας παραλία: https://tobea.gr/» γράφει η Μένια και ενημερώνει μέσα από αυτή της την ανάρτηση. 

Να προσθέσουμε ότι ο μηχανισμός αυτός λειτουργεί με κοντρόλ που κάποιος προμηθεύεται δωρεάν από την εταιρία που δημιούργησε την πατέντα, εναλλακτικά από διπλανή ταβέρνα ή καφέ.

Δείτε την ανάρτηση της Μένιας Κούλη στο φέισμπουκ:

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved