Μύκονος: Έτσι στήθηκε το παράνομο πάρτι με τους εκατοντάδες καλεσμένους στη βίλα

POP UP TEAM
/
22 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μεταξύ των καλεσμένων βρισκόταν ζευγάρι ξένων τουριστών που διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας και παραβίασε τα μέτρα.

Νέα στοιχεία για το παράνομο πάρτι με τα 400 άτομα που έγινε σε βίλα της Μυκόνου έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Μεταξύ των καλεσμένων βρισκόταν ζευγάρι ξένων τουριστών που διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας και παραβίασε τα μέτρα για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όλα άρχισαν όταν κάτοικος της Φτελιάς έκανε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η αστυνομία εντόπισε το πάρτι με drone και έσπευσε στο σημείο.

Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε στη βίλα, όπου βρισκόντουσαν περίπου 400 άτομα, και εντόπισε ναρκωτικά. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ανάμεσα στους καλεσμένους, συνελήφθη ένα ζευγάρι ξένων τουριστών για κατοχή μεθαμφεταμινών και «ροζ κοκαΐνης», ουσία που χρησιμοποιείται στα sex parties.

Στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μυκόνου, αλλά είχε παραβιάσει τους κανονισμούς για να πάει στο πάρτι. Το ζευγάρι ανήκε σε παρέα πέντε ατόμων από την Ισπανία, που έκαναν τεστ για τον κορονοϊό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν πετάξουν για Μύκονο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι η μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα ήταν θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας μαζί με τον σύντροφό της.

http://youtu.be/LpICRt6oPII

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved