Μαθητές δημοτικού στον Βόλο αρνήθηκαν τις δωρεάν μάσκες «επειδή ήταν ροζ» 

POP UP TEAM
/
5 Οκτωβρίου, 2020

Μαθητές ενός δημοτικού σχολείου στον Βόλο αρνήθηκαν τις δωρεάν υφασμάτινες μάσκες που τους μοιράστηκαν, λόγω χρώματος του υφάσματος. 

Από την έναρξη του σχολικού έτους που είχε προκύψει το πρόβλημα με τις υπερμεγέθεις μάσκες, έως και τα μέσα αυτής της εβδομάδας, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του συγκροτήματος δεν είχαν λάβει τις επιπλέον δύο μάσκες κανονικού μεγέθους που είχε εξαγγείλει το υπουργείο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου – Ν. Ιωνίας παρέλαβαν τελικά τις πρώτες δωρεάν μάσκες, που εστάλησαν στο σχολείο μέσα σε ξεχωριστές κούτες. Σε κάθε μία αυτές υπήρχαν μάσκες διαφορετικού χρώματος.

Όπως μεταδίδει ο «Ταχυδρόμος», ένα τμήμα της έκτης δημοτικού πήρε στο σύνολό του μάσκες χρώματος ροζ και τα κορίτσια της τάξης δεν εξέφρασαν αντιδράσεις, αλλά τα αγόρια «αρνήθηκαν να τις βάλουν, τις άφησαν στο σακουλάκι και εξακολουθούν να πηγαίνουν σχολείο κάνοντας χρήση είτε της δικής τους υφασμάτινης μάσκας, είτε της αντίστοιχης μιας χρήσης.»

 

Με πληροφορίες από lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved