Μεξικο: 20χρονη σκοτώθηκε σε τραγικό δυστύχημα ενώ γύριζε video με ψεύτικη απαγωγή για το TikTok

POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μια 20χρονη Μεξικανή σκοτώθηκε σε τραγικό δυστύχημα ενώ γύριζε βίντεο με ψεύτικη απαγωγή για το TikTok.

Η Areline Martinez, που στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει κι άλλες ψεύτικες απαγωγές στα social media, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι την περασμένη εβδομάδα ενώ γύριζε το τελευταίο της βίντεο στην πόλη Τσιουάουα, μετέδωσε το Mexico News Daily. 

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι ήταν παρόντες όταν η 20χρονη, δεμένη σε μια καρέκλα, άρχισε να παλεύει με τους ψεύτικους απαγωγείς της και το πιστόλι, που έφερε ένας από τους υποτιθέμενους δράστες εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας την στο κεφάλι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Βίντεο στο YouTube δείχνει την Martinez λίγα δευτερόλεπτα πριν τον θάνατό της:

 http://youtu.be/JdHouIfGWdc

Οι αρχές είπαν ότι δύο άνδρες εγκατέλειψαν το σημείο με ένα τζιπ αμέσως μετά το θανατηφόρο συμβάν, το οποίο έγινε αρχικά γνωστό από τον μεξικανικό όμιλο ειδήσεων Sipse.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους δύο άντρες, αλλά δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη. Ο γενικός εισαγγελέας César Augusto Peniche Espejel είπε ότι μια από τις θεωρίες είναι πως ένας από τους άντρες νόμιζε ότι το πιστόλι δεν είχε σφαίρες οπότε πυροβόλησε το κεφάλι της Martínez.

Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές γιατί ένα γεμάτο όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που συνέβη στις 2 Οκτωβρίου, δήλωσε η αστυνομία. 

Πριν την τραγωδία, η Martínez είχε ποστάρει διάφορα άλλα βίντεο στο TikTok, όπου μια ομάδα αντρών της είχε δέσει τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, ενώ κάποιοι από αυτούς την σημάδευαν με όπλα στο κεφάλι. Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν πλέον αφαιρεθεί από το TikTok, ωστόσο επανακυκλοφόρησαν στα social media.

Η Areline Martinez έχει έναν γιο ενός έτους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. «Ποτέ λυπημένη, πάντα τρελή», έγραφε η ίδια στο Instagram. 

Φίλοι και συγγενείς δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στη μνήμη της. «Ελπίζουμε άνθρωποι που αγαπούν την Areline να βρουν παρηγοριά στο προφίλ της για να θυμούνται και να γιορτάζουν τη ζωή της», αναφέρεται στη σελίδα.

View this post on Instagram

Facts?

A post shared by ??????? ????????? (@are.ma13) on

Με πληροφορίες από Insider, New York Post , lifo.gr 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved