Αιγάλεω: Μαζική δολοφονία με φόλες σε αδέσποτες γάτες

POP UP TEAM
/
20 Οκτωβρίου, 2020

Νέα φρίκη στο Αιγάλεω, με περισσότερες από δέκα αδέσποτες γάτες να έχουν πέσει θύματα της αρρωστημένης δολοφονικής μανίας.

Όπως αναφέρει η Όλγα Γαβάκη στο Facebook, «για άλλη μια φορά αδίστακτος δολοφόνος σκόρπισε τον θάνατο σε πάνω από δέκα ψυχούλες σε μια γειτονιά του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω.»

«Ο τόπος ήταν γεμάτος με δηλητήριο και αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας είχε σχεδιάσει την μαζική δολοφονία των αθώων ψυχών που μια ταλαίπωρη γιαγιούλα φρόντιζε και τάιζε με τις λιγοστές της οικονομίες και δυνάμεις.»

gata4

Η Όλγα Γαβάκη, μέλος στα φιλοζωικά σωματεία Αιγάλεω και Περιστερίου καθώς και νόμιμη εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας Κατά της Κακοποίησης, δήλωσε στο SKAI.gr: «Σήμερα θα προβούμε σε μήνυση. Τέτοιες φρικτές μαζικές δολοφονίες πρέπει να βγαίνουν στο φως. Τις γατούλες τις φρόντιζε μια ηλικιωμένη από το υστέρημα της, η οποία σήμερα έκλαιγε και μας έλεγε ότι έμενε νηστική για να τους αγοράζει τις τροφές τους και να τα αναθρέψει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κανενός πλάσματος».

Όπως επεσήμανε η κ. Γαβάκη: «Ο δήμαρχος Γιάννης Γκίκας καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδραφλής αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό ήταν δίπλα μας. Ζητήσαμε να μεταφερθούν τα ζώα για νεκροψία και μας κάλυψαν αμέσως».

Με πληροφορίες από ska.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved