Ο διάσημος ηθοποιός, λίγους μόλις μήνες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης γυναίκας του Κέλι Πρέστον από καρκίνο του μαστού,  θρηνεί μία ακόμα πρόωρη οικογενειακή απώλεια.

Ο ανιψιός του Σαμ Τραβόλτα Τζούνιορ, πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Ήταν σεναριογράφος στο επάγγελμα, και  γιος του μεγαλύτερου αδερφού του Τζον Τραβόλτα, Σαμ. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας από το θάνατό του (23 Σεπτεμβρίου), ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε μόλις πρόσφατα, από τη The Sun, χωρίς να αποσαφηνίζονται τα αίτια.

Ένας φίλος του Σαμ Τζούνιορ από το σχολείο, ο χειροπράκτης Νικ Μαυρόστομος, είπε στη Sun: «Είχαμε περάσει πολύ ωραία μαζί όταν κάναμε παρέα στο σχολείο. Ο Σαμ ένιωθε, αναμφίβολα, περήφανος για τη συγγένειά του με τον Τζον Τραβόλτα. Ήταν ένας τυχερός και ευτυχισμένος άνθρωπος, αισιόδοξος και καλός φίλος».

0 EHP CHP 201020Sam Travolta Jr 36674JPG

Ο θάνατος του ανιψιού του Τζον Τραβόλτα ήρθε να προστεθεί στις οικογενειακές τραγωδίες του. Δεν είναι μόνο η απώλεια της Πρέστον, αλλά και ο θάνατος του τρίτου παιδιού τους, του Τζες, που είχε πεθάνει το 2009 όταν χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα στη διάρκεια επιληπτικής κρίσης. Ο ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά εν ζωή, την 20χρονη Έλα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν. 

Δείτε ένα βίντεο για τις τραγωδίες που έχει ζήσει στο παρελθόν ο Τζον Τραβόλτα:

 

Πηγή: womantoc