«Μπορείς να γίνεις Πρόεδρος»:Η μικρή ανιψιά της Κάμαλα Χάρις αγκαλιά με τη θεία της

POP UP TEAM
/
12 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στη μεγάλη, γιορτινή συγκέντρωση που έγινε στο Ντελάγουερ αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ, η νέα Αντιπρόεδρος της Αμερικής, Καμάλα Χάρις, έβγαλε μία συγκλονιστική ομιλία με σκοπό να εμπνεύσει και να παρακινήσει όλες τις γυναίκες του κόσμου να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

«Μπορεί να είμαι η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος», είπε η Χάρις και συμπλήρωσε «Αλλά δεν θα είμαι η τελευταία. Γιατί κάθε μικρό κορίτσι βλέπει ότι η χώρα αυτή, είναι χώρα ευκαιριών».

«Η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για την παρουσία μου σήμερα εδώ είναι η μητέρα μου Shyamala Gopalan Harris, που είναι πάντα στην καρδιά μας. Η μητέρα μου όταν ήρθε εδώ 19 ετών από την Ινδία, δεν περίμενε ίσως ότι θα ερχόταν μία τέτοια στιγμή. Αλλά πίστευε βαθιά σε μια Αμερική που θα έκανε δυνατή αυτή ακριβώς τη στιγμή. Την σκέφτομαι, όπως, επίσης, σκέφτομαι τις γενιές των γυναικών –Αφροαμερικανές, Ασιάτισσες, λευκές, Λατίνες- στην πορεία του έθνους μας μέσα στην ιστορία που άνοιξαν τον δρόμο για αυτή την στιγμή απόψε».

Λίγο αργότερα ένα τρυφερό βίντεο της νέας Αντιπροέδρου έγινε viral στο Twitter. Σε αυτό βλέπουμε την Καμάλα Χάρις να κρατά στα γόνατα της την μικρή ανιψιά της, Μίνα και να της εξηγεί πως, ναι, μία μέρα θα μπορούσε να γίνει και εκείνη Πρόεδρος των ΗΠΑ και ότι η μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει συμπληρώσει τα 35 έτη της ζωή της.

«Θα μπορούσες να γίνεις Πρόεδρος» ακούμε την Καμάλα Χάρις να λέει στη Μίνα «Αλλά όχι τώρα. Πρέπει να είσαι πάνω από 35» συμπλήρωσε, αφού η μικρή της λέει ότι ίσως μία μέρα να γίνει «αστροναύτης ή Πρόεδρος των ΗΠΑ».

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω tweet:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved