Καμάλα Χάρις: «Κάθε μικρό κορίτσι που παρακολουθεί σήμερα, βλέπει ότι αυτή είναι μία χώρα δυνατοτήτων»

POP UP TEAM
/
16 Νοεμβρίου, 2020

Μαζί με το σύζυγό της, δικηγόρο Ντάγκλας Έμχοφ, η Κάμαλα Χάρις ανέβηκε στις 8/11/ 2020, στο βάθρο για να δώσει μία ιστορική ομιλία, την ομιλία της πρώτης γυναίκας και μάλιστα μαύρης που εκλέγεται αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

«Κάθε μικρό κορίτσι που παρακολουθεί σήμερα, βλέπει ότι αυτή είναι μία χώρα δυνατοτήτων. Το μήνυμα της χώρας μας προς τα παιδιά μας, ανεξάρτητα από το φύλο, είναι ξεκάθαρο: ονειρευτείτε φιλόδοξα, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και δείτε τον εαυτό σας με τρόπο που οι άλλοι μπορεί να μην σας βλέπουν, απλά και μόνο επειδή δεν το έχουν ξαναδεί. Και εμείς θα σας χειροκροτούμε σε κάθε βήμα».

Το περιοδικό Fortune εκτιμά ότι η περιουσία της Χάρις, μαζί με αυτή του συζύγου της, ανέρχεται σε 6,3 εκατομμύρια δολάρια. Είναι δηλαδή υψηλότερη και από αυτή του Τζο Μπάιντεν που υπολογίζεται σε 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Οι γονείς της Κάμαλα Χάρις, Σιαμάλα Γκόπαλαν από την Ινδία και Ντόναλτ Χάρις από τη Τζαμάικα ήρθαν στις ΗΠΑ από την Ινδία και τη Τζαμάικα για να παρακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, όπου και γνωρίστηκαν.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved