Πρώτη μέρα Click away: Γυναίκα δοκιμάζει παπούτσια στο πεζοδρόμιο σε κατάστημα της Ερμού

POP UP TEAM
/
14 Δεκεμβρίου, 2020

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες, Κυριακή, μία φωτογραφία, από κατάστημα της Ερμού, κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής της μεθόδου click away στα καταστήματα.

Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες τόσο για τους καταστηματάρχες, όσο και για τους καταναλωτές, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Στη φωτογραφία, η οποία έχει γίνει viral, βλέπουμε μία γυναίκα να… δοκιμάζει παπούτσια, στον πεζόδρομο έξω από το κατάστημα.

Σημειώνεται πως το σύστημα του click away κύλησε ομαλά κατά την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του, αφού δεν σχηματίσθηκαν ουρές και δεν υπήρξε συνωστισμός έξω από τα καταστηματα, παρόλο που στην Ερμού η κίνηση ήταν σχετικά αυξημένη.

Δείτε τη φωτογραφία:

 magazcklik

“Είναι παράνομο”, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
“Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο αυτή η φωτό. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή αλλά αν είναι, αυτό προφανώς και απαγορεύεται. Οι αυριανοί έλεγχοι θα το λάβουν υπόψιν και θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα…”, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved