Πρωτοχρονιά – Κρας τεστ: Αυστηροί έλεγχοι μέχρι και με drones

POP UP TEAM
/
22 Δεκεμβρίου, 2020

Κρας τεστ για την Πρωτοχρονιά αποτελεί η γιορτή των Χριστουγέννων, καθώς όπως προανήγγειλε χθες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αν παρατηρηθεί αυξημένη κινητικότητα, η κυβέρνηση θα εξετάσει την επιβολή σκληρότερων μέτρων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προς το παρόν δε βρίσκονται νέα μέτρα στο τραπέζι, αλλά εξειδίκευση των υφιστάμενων. Σήμερα, μετά την καθιερωμένη σύσκεψη για το θέμα των ελέγχων, θα γίνουν νέες ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις των πολιτών ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 

Το πλαίσιο για τα… μεσημβρινά ρεβεγιόν είναι γνωστό και προβλέπουν όριο 9 ατόμων και μέχρι δύο διαφορετικές οικογένειες για 24 και 25 Δεκεμβρίου και παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, οι μετακινήσεις θα γίνονται με την αποστολή SMS με τον κωδικό 6, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 22.00 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις 10 το βράδυ η αστυνομία θα πραγματοποιεί αυστηρούς επιτόπιους ελέγχους, ενώ θα επιστρατεύσει μέχρι και drones για να μπορεί να ελέγχει σε ποιους δρόμους είναι αυξημένη η κυκλοφορία. 

Σημειώνεται ότι χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,  σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε ότι θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων και υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι την περίοδο των εορτών θα είναι πιο εντατικοί. «Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις που τελικώς θα ληφθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved