Ερμού: Δεκάδες πρόστιμα για πολλαπλά SMS – Μεγάλες ουρές έξω από καταστήματα

POP UP TEAM
/
24 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μεγάλη κίνηση καταγράφηκε στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, το πρώτο Σάββατο μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων. 

Παρότι το χρονικό όριο για τα SMS αγορών έχει οριστεί στις δύο ώρες, δεκάδες πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε καταναλωτές στην Ερμού, όταν διαπιστώθηκε πως έστελναν διαδοχικά SMS για να παρατείνουν τον χρόνο μετακίνησής τους για δύο, τέσσερις και έξι ώρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Έως και λίγη ώρα πριν το κλείσιμο των καταστημάτων, οι ουρές ήταν μεγάλες έξω από αρκετά μαγαζιά και οι τηλεοπτικοί φακοί κατέγραψαν εικόνες συνωστισμού. 

Προκειμένου να περιοριστεί η κίνηση στην οδό Ερμού, οι αρχές επικοινώνησαν με τα καταστήματα και υπάλληλοι των επιχειρήσεων ζήτησαν από ορισμένους πελάτες να δοκιμάσουν να ψωνίσουν κάποια από τις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ από την προσεχή Δευτέρα, θα τεθούν σε ισχύ και τα νέα αυξημένα όρια επιβατών για τα αυτοκίνητα και τα ταξί, επιτρέποντας την μετακίνηση περισσότερων ατόμων από και προς τις εμπορικές περιοχές.

Οι μεγαλύτερες ουρές παρατηρήθηκαν έξω από καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων, καθώς οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα πριν τα αγοράσουν σε αντίθεση με την περίοδο του click away.

http://youtu.be/bMiOZU4cSOs

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved