Πειθαρχικό για τον Γιώργο Κιμούλη μετά τις αποκαλύψεις για ψυχολογική και λεκτική βία

POP UP TEAM
/
29 Ιανουαρίου, 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημερινό συμβούλιο Ελλήνων ηθοποιών θα τεθεί πειθαρχικό θέμα για τον Γιώργο Κιμούλη, ύστερα από τις αποκαλύψεις της ηθοποιού Ζέτα Δούκα.

Την είδηση μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, προβάλλοντας όλες τις καταγγελίες που έκαναν καταξιωμένες ηθοποιοί για τον ταλαντούχο σκηνοθέτη.

«Το ΣΕΗ, το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, σε έκτακτο συμβούλιο που έχει σήμερα, σκοπεύει να δει τι μπορεί να γίνει έτσι ώστε, αυτή η υπόθεση να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το πειθαρχικό συμβούλιο, είναι ένα συμβούλιο στο οποίο μπορεί να έρθει εμάς ηθοποιός να καταγγείλει, αλλά μπορεί και μόνο του να ασχοληθεί με μια ιστορία που αφορά τα μέλη του», σχολίασε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Γιώργος Κιμούλης: Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατήγγειλαν για ψυχολογική, σωματική και λεκτική βία
Σάλο έχει προκαλέσει από το πρωί της Τρίτης η δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι δέχτηκε ψυχολογική, σωματική και λεκτική βία, από τον Γιώργο Κιμούλη.

Μετά από την γνωστή ηθοποιό, βέβαια, βγήκαν στην δημοσιότητα πολλά ακόμα πρόσωπα που τάχθηκαν υπέρ της, όπως η Κατερίνα Γερονικολού, η Φαίη Κοκκινοπούλου, η Φαίη Ξυλά και πάει λέγοντας…

Ο ίδιος ο Γιώργο Κιμούλης, πριν το κύμα αυτό βέβαια που δεν περίμενε προφανώς να έρθει, είχε δηλώσει πως όσα αναφέρει η Ζέτα Δούκα δεν ισχύουν.

«Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της Μπεκατώρου και να προσπαθεί οποίος έχει νιώσει προσβεβλημένος να έρχεται μετά από 13 χρόνια, να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλει και να λέει ψευδή γεγονότα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Έχω καταθέσει μήνυση για αγωγή και δεν θα το πάρω πίσω ακόμα και αν ζητήσει συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

http://youtu.be/5sLnHEYWqXc

Η ζωή και η ιστορία του Γιώργου Κιμούλη
Ο Γιώργος Κιμούλης (18 Σεπτεμβρίου 1956) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977 με τη θεατρική ομάδα “Ελεύθερο Θέατρο” και στον κινηματογράφο το 1981 στην ταινία “Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια”. Το 1986 δημιούργησε τη δική του θεατρική ομάδα, το “Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας”. Το 1996 ίδρυσε δραματική σχολή. Είναι μέλος του “Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών” -στο οποίο κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος- και μέλος της “εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων”.

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και δεύτερος με την Ελληνίδα πολιτικό Μαρία Δαμανάκη, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Μαριάννα.

Τον Οκτώβριο του 2016 ορίστηκε μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.[1] Στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 ορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και παραιτήθηκε από τη θέση αυτή λίγες ημέρες μετά, στις 16 Μαρτίου.

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved