Να ειναι πάντα καλά, αλλα οι καταγγελίες να ερευνηθούν

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν επωνύμως στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, που έπαιξε το σχετικό βίντεο, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί κατηγορούν συγκεκριμένα τον Πέτρο Φιλιππίδη για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Papaharalampous Drosaki Anastasopoulou 0

Η καταγγελία από τις τρεις ηθοποιούς έγινε το απόγευμα της Πέμπτης από την πληρεξούσια δικηγόρο τους, ενώ έχει ήδη κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Και οι τρεις φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Η είδηση αυτή έρχεται την ώρα που ο κ. Φιλιππίδης παραμένει για τρίτη μέρα στο νοσοκομείο "Υγεία", μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη. Ήταν απόγευμα Τετάρτης όταν ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στη σύζυγό του, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους. Το επεισόδιο φέρεται να προκλήθηκε μετά από υψηλή πίεση και τη μεγάλη ένταση των τελευταίων ημερών.

Έως αυτή τη στιγμή, το νοσοκομείο δεν έχει εκδώσει κανένα ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του, κάτι που έκανε όμως η οικογένειά του την ημέρα της εισαγωγής στο νοσοκομείο, αναφέροντας ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη "εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου".