Εταιρεία σας πληρώνει 2.400 δολάρια εάν απέχετε από τις οθόνες για 24 ώρες

POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Εταιρεία σας πληρώνει 2.400 δολάρια αν καταφέρετε να μείνετε 24 ώρες μακριά από όλες τις οθόνες

Νιώθετε την ανάγκη για μια «αποτοξίνωση» από τα social media και το ίντερνετ; Μια εταιρεία μπορεί να σας πληρώσει 2.400 δολάρια για μια 24ωρη αποχή σας από τον ψηφιακό κόσμο.

Η αμερικανική Reviews.org, εταιρεία ελέγχου οικιακών συσκευών και υπηρεσιών, παρατηρώντας την κλιμακούμενη χρήση του διαδικτύου εν μέσω της πανδημίας, αποφάσισε να στήσει έναν διαγωνισμό, κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να μη χρησιμοποιήσουν το ίντερνετ, την τηλεόραση και άλλες συσκευές όπως τα «έξυπνα ρολόγια χειρός» για μια ολόκληρη ημέρα.

Η χρήση συσκευών όπως π.χ. ο φούρνος μικροκυμάτων κατ’ αυτό το διάστημα θα είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, επιτρεπτή.

Όσοι επιλεχθούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να αποθηκεύσουν όλες τις «απαγορευμένες» συσκευές σε ένα χρηματοκιβώτιο, που θα τους παράσχει η εταιρεία και θα λάβουν μια δωροεπιταγή αξίας 200 δολαρίων από την Amazon, προκειμένου να αγοράσουν ένα «κιτ επιβίωσης» για την επίμαχη ημέρα.

Το κιτ αυτό θα περιλαμβάνει «αναλογικά» υποκατάστατα των απαγορευμένων συσκευών, όπως οι γραφομηχανές – προς αντικατάσταση των ηλεκτρονικών υπολογιστών- το χαρτί, προς αντικατάσταση των ψηφιακών γραπτών μηνυμάτων, και οι…λαδομπογιές για την αντικατάσταση των ψηφιακών φωτογραφιών από τη ζωγραφική.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία περιέχει ερωτήσεις όπως: «Νιώθετε πως ξέρετε υπερβολικά πολλές πληροφορίες για τους παλιούς σας γνωστούς εξαιτίας των social media;».

Όπως λέει η εταιρεία στην σχετική ανακοίνωσή της, όσο πιο «εξαρτημένος» είναι κανείς από την τεχνολογία, τόσο πιο κατάλληλος κρίνεται για την πρόκληση.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 26 Μαρτίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου, μέσω του καναλιού της Reviews.org στο YouTube.

ΠΗΓΗ: CNN

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved