Συνελήφθη ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και δύο ποινικοί

POP UP TEAM
/
28 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και δύο ακόμη ποινικών που προσήχθησαν χθες στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Στη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη και των δύο ακόμα ποινικών που προσήχθησαν χθες στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναλύσεις των επικοινωνιών των συλληφθέντων έδειξαν πως προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης με καλάσνικοφ αλλά και της τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο.

Οι δύο ποινικοί έχουν ήδη «συνδεθεί» με τους ταυτοποιημένους κάλυκες, αποτυπώματα και DNA ενώ υπήρχαν και επαφές με τον παρουσιαστή την ώρα της επίθεσης στο σπίτι του.

Νωρίς το μεσημέρι, ο παρουσιαστής, οι δύο ποινικοί και ένα ακόμα άτομο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές ανέλυσαν τα δεδομένα που είχαν στα χέρια τους από τηλεφωνικές συνομιλίες, διαδικτυακά μηνύματα και επαφές και κατάφεραν να εντοπίσουν τη σχέση του Μένιου Φουρθιώτη με τα δύο άτομα, η οποία και «έριξε φως» σε δύο υποθέσεις με κοινό παρονομαστή το όπλο τύπου καλάσνικοφ.

Αυτό χρησιμοποιήθηκε το ξημέρωμα της 16ης Απριλίου σε επίθεση εναντίον αστυνομικών της ΕΛΑΣ στην οδό Θησέως στην Νέα Ερυθραία και λίγες ώρες μετά χρησιμοποιήθηκε στους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο σπίτι του παρουσιαστή.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved