Πως θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου

POP UP TEAM
/
1 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021.

Τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοικτά, με τους καταναλωτές να πραγματοποιούν τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι 2021.

Όπως έχει ανακοινώσει η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα σούπερ μάρκετ σήμερα Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021 ανοίγουν στις 07.00 και κλείνουν στις 19.00 το απόγευμα.

Τα εμπορικά καταστήματα και το υπόλοιπο λιανεμπόριο είναι ανοικτά από τις 07.00 το πρωί έως και τις 18.00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας σήμερα Μεγάλο Σάββατο ξεκινά στις 22.00, όπως συνέβη και τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Το ίδιο ισχύει και για την Κυριακή του Πάσχα, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει και ξεκινά μια ώρα αργότερα, στις 23.00.

Πάσχα 2021: Ωράριο λειτουργίας σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα – Πότε θα είναι κλειστά
Σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου (σ.σ. ημέρα που έχει μεταφερθεί η Εργατική Πρωτομαγιά).

Οι καταναλωτές που θέλουν να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ, στέλνουν κανονικά τον κωδικό 2 με SMS στο 13033 για τη μετακίνησή τους και όσοι θέλουν να κάνουν αγορές σε εμπορικά καταστήματα ή σε κάποια άλλη επιχείρηση που ανήκει στο λιανεμπόριο, στέλνουν SMS στο 13032.

Διαβάστε περισσότερα στο: athensvoice.gr/

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved