Συνελήφθη 22χρονος στη Νέα Σμύρνη – Επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλα

POP UP TEAM
/
7 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο 22χρονος, που ακολούθησε μια κοπέλα μέχρι σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του έξω από το παντελόνι, συνελήφθη και οδηγείται στη ΓΑΔΑ
Αναγνωρίστηκε και συνελήφθη ο άνδρας που κυνηγούσε μια νεαρή γυναίκα «με το μόριό του έξω», μέχρι την εξώπορτα της πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 22χρονο Έλληνα, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα ως ο δράστης. Εξετάζεται αν έχει κάνει το ίδιο και σε άλλα θύματα και περιοχές, ενώ ερευνώνται ακόμα 4 καταγγελίες. 

Ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Νέα Σμύρνη – Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και τα δακτυλικά αποτυπώματα στην πόρτα που οδήγησαν στη σύλληψη
Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook η νεαρή γυναίκα καταγράφεται η στιγμή που εκείνη  μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας της και κλείνει την πόρτα, ενώ ακολουθεί δευτερόλεπτα αργότερα ο καταγγελόμενος.

Ο άνδρας έκανε το λάθος και ακούμπησε με τα γυμνά χέρια του την εξώπορτα της πολυκατοικίας, κάτι που βοήθησε την αστυνομία να φτάσει στην ταυτοποίησή του, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του που φαίνονται στο βίντεο.

http://youtu.be/UOItDjr5A6c

Μάλιστα, τη διαδικασία συλλογής των δαχτυλικών αποτυπωμάτων ανέβασε στο Instagram η καταγγέλλουσα, Δανάη Ακριβιάδου, η οποία τον… ευχαρίστησε ειρωνικά που άγγιξε την πόρτα.

Τι έγραψε η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της στο Facebook:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Διαβάστε περισσότερα στο : athensvoice.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved