Αλλάζουν Γάμοι και βαφτίσια – Πόσα άτομα θα επιτρέπονται στη δεξίωση

POP UP TEAM
/
14 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Γάμοι και βαφτίσια τον Ιούνιο, μέχρι 100 οι καλεσμένοι στη δεξίωση και μόνο σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Με ανώτατο αριθμό καλεσμένων θα πραγματοποιούνται οι γάμοι, οι δεξιώσεις και τα βαφτίσια τον Ιούνιο.

Όπως γνωστοποίησε ο Άκης Σκέρτσος στη live ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας, η άρση του lockdown συνεχίζεται βήμα βήμα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα μέτρα για γάμους, δεξιώσεις και βαφτίσεις.

Σημειώνεται ότι ανακοινώθηκε πως καταργούνται τα SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις εκτός σπιτού, αλλάζει η απαγόρευση κυκλοφορίας και τίθενται σε ισχύ τα νέα μέτρα στη μετακίνηση εκτός νομού. Και τα τρία αυτά μέτρα ξεκινούν την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021. 

Με πολλά ζευγάρια να έχουν αναβάλει τον γάμο τους ακόμα και δύο φορές λόγω της πανδημίας κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων κατά τη διασποράς του ιού, παραμένει έντονο το ενδιαφέρον για το πότε και πώς θα γίνονται οι δεξιώσεις για γάμους και βαφτίσεις. Πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα, αν ληφθεί υπόψιν ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο γαμπρός, η νύφη και τα πεθερικά έχουν υπογράψει συμφωνητικά ή έχουν δώσει τα χέρια με κτήματα ακόμα και δύο χρόνια πριν από την ημέρα του γάμου ή της βάφτισης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Άκης Σκέρτσος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, από τον Ιούνιο επιτρέπεται η παρουσία κόσμου, αρκεί οι καλεσμένοι να μην ξεπερνούν συγκεκριμένο αριθμό.

Γάμοι, βαφτίσεις και δεξιώσεις τον Ιούνιο – Οι δύο περιορισμοί
Ειδικότερα, για τις δεξιώσεις που αφορούν γάμο ή βάφτιση απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, επιτρέπονται έως και 100 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved