Survivor: Εικόνες συνωστισμού στη Ρόδο για την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή

POP UP TEAM
/
18 Μαΐου, 2021

Κοσμοσυρροή καταγράφηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη Ρόδο, από ντόπιους που θέλησαν να υποδεχτούν στο νησί τον παίκτη του Survivor Τζέιμς Καφετζή, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση.

Παρά τις συστάσεις της οικογένειάς του, εν μέσω πανδημίας, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε με μάσκες στην πλατεία Φαληρακίου, καλωσορίζοντας ένα από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

B1446038 AFD7 4BFA 8AD6 6931E96AF46C

Στο αεροδρόμιο προσγειώθηκε μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, που είχε αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, πριν τον Καφετζή. Το χωριό του στη Ρόδο είναι οι Καλυθιές. 

af057e40a9aeb66889df840d1fbb6758

Τοπικά μέσα, μετέδωσαν πανηγυρικές εικόνες: πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του παίκτη, ο οποίος κατέφτασε σε νταλίκα.

Παριστάμενοι κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Τζείμς νικητή της καρδιάς μας.» Οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του είχαν ετοιμάσει μια άτυπη βράβευση, χρίζοντάς τον «νικητή».

http://youtu.be/DPVcb1t5-Zw

Ο Τζέιμς Καφετζής ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Λευτέρη, τη μητέρα του Μπέβερλι, τον αδελφό του Μάικ και την αδελφή του Έφη.

«Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτρια μου την Αμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved