17χρονη στην Καλιφόρνια παλεύει με αρκούδα για να σώσει τα σκυλιά της

POP UP TEAM
/
3 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μια έφηβη στην Καλιφόρνια, τα έβαλε με μια αρκούδα, προκειμένου να προστατέψει τα σκυλιά της

ΗHailey, 17 ετών, πήγε να μαλώσει τα σκυλιά της, ώστε να σταματήσουν να γαβγίζουν, όταν συνειδητοποίησε ότι αυτά γάβγιζαν σε μια αρκούδα που καθόταν στον φράχτη του σπιτιού της, στην Καλιφόρνια.

Η Hailey χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, όρμηξε στην αρκούδα, προκειμένου να την απομακρύνει από τα κατοικίδιά της και το σχετικό βίντεο έγινε viral.

Το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στο TikTok, δείχνει την αρκούδα να κάθεται στον φράχτη με τα δυο της μικρά, βγάζοντας τα νύχια της στα σκυλιά της Hailey. Όπως φαίνεται, η 17χρονη, χωρίς να διστάσει, έτρεξε προς τον φράχτη, έσπρωξε την αρκούδα από την άλλη πλευρά, άρπαξε τα σκυλιά της και έσπευσε μέσα στο σπίτι.

Η ξαδέλφη της Hailey, Brenda, μοιράστηκε στο TikTok το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 43 εκατομμύρια φορές μέχρι στιγμής, στις 31 Μαΐου.

http://youtu.be/hgcND3w_V-0

Η Hailey, που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και το πόδι,  είπε ότι λόγω της τοποθεσίας του σπιτιού και της εποχής, είναι φυσιολογικό να πλησιάζουν αρκούδες.

Περιέγραψε, επίσης, ότι η αρκούδα προφανώς έχασε την ισορροπία της και έτσι εκείνη πρόλαβε να αρπάξει το σκυλί της και μαζί με τα υπόλοιπα να τρέξουν στο σπίτι.

via athensvoice.gr

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved