Άρση Μέτρων: Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και κλαμπ

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου, προκειμένου να εξετάσει τα επιδημιολογικά στοιχεία, οπότε και να αξιολογήσει εάν αυτά επιτρέπουν νέα άρση μέτρων.

Μεταξύ των βασικών θεμάτων, σχετικά με τη χαλάρωση των περιορισμών, είναι αυτά της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της μουσικής στην εστίαση και στις δεξιώσεις γάμου.

Σχετικά, ωστόσο, με την επέκεταση του ωραρίου κυκλοφορίας, τοποθετήθηκε εχθές Πέμπτη 3 Ιουνίου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στο συγκεκριμένο θέμα μιας και δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία, δεν περιμένει κάποια εξέλιξη και πρέπει να κάνουμε υπομονή, μέχρι τα μέσα του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβέρνηση υπάρχουν προς το παρόν δύο σκέψεις, δηλαδή να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας κατά μισή ή μία ώρα αργότερα, από αυτό που ισχύει σήμερα, δηλαδή είτε στη 1:00 τη νύχτα είτε στη 1:30.

Την ίδια ώρα, πρόθεση της κυβέρνησης είναι επίσης να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης. Το χρονοδιάγραμμα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά όλα δείχνουν πως το άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης θα πάει προς το τέλος του Ιουνίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha, εξετάζεται το ενδεχόμενο από τις 15 Ιουνίου και μετά οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες να μην υποβάλλονται σε self test.

via athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved