Πέταξε δαχτυλίδι 5.000 δολαρίων στα νερά της Σαντορίνης

POP UP TEAM
/
13 Αυγούστου, 2019

Ένα μονόπετρο αξίας 5.000 δολαρίων και ένα ονειρικό ταξίδι στη Σαντορίνη: αυτό ήταν το σχέδιο ενός Αυστραλού για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Ωστόσο, το δαχτυλίδι αντί για το δάχτυλο της κοπέλας, κατέληξε στα νερά του Αιγαίου… Και δεν το μετάνιωσε ποτέ, όπως αποκαλύπτει δύο χρόνια μετά.

Ο 23χρονος Brendan Beasley τα είχε οργανώσει όλα καθώς ήταν αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα με την κοπέλα του, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Εκείνη όμως -όπως αποδείχθηκε- δεν είχε τις ίδιες προθέσεις και λίγο πριν ξεκινήσουν για το ταξίδι – έκπληξη στη Σαντορίνη, τον χώρισε!

«Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και χωρίς λόγο, αποφάσισε να με αφήσει» αναφέρει ο 23χρονος στο news.com.au.

«Ήμουν χωρίς χρήματα καθώς είχα ξοδέψει μία περιουσία για το δαχτυλίδι και για το ταξίδι στη Σαντορίνη, προκειμένου να της κάνω πρόταση. Πάντα ονειρευόταν να αρραβωνιαστεί εκεί» προσθέτει ο Αυστραλός, που πλέον βρήκε το θάρρος να μιλήσει για την περιπέτειά του.

Ο Brendan τελικά αποφάσισε να κάνει μόνος του το ταξίδι, ενώ πήρε μαζί του και το μονόπετρο. Όταν όμως έφτασε στο νησί, έμαθε πως η πρώην σύντροφός του, έχει βρει νέα σχέση.

Η αντίδρασή του;

Έριξε το μεγάλης αξίας δαχτυλίδι από έναν βράχο στα νερά του Αιγαίου.

Τη… θαρραλέα στιγμή κατέγραψε η ξεναγός του, η οποία αποδείχθηκε και πολύ καλή του φίλη στην πορεία, και φυσικά το βίντεο έγινε viral.

Κι όσο αλλόκοτο κι αν ακούγεται, ο 23χρονος δεν μετάνιωσε στιγμή για αυτό που έκανε. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, πρόκειται για μία σωστή απόφαση γιατί με το που το έκανε, κάτι άλλαξε μέσα του.

«Τη στιγμή που έριξα το δαχτυλίδι, έφυγε από πάνω μου ένα βάρος. Στη Σαντορίνη βρήκα τον εαυτό μου».

 

via:cnn.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved