Ράπερ έβγαλε τραγούδι με τίτλο «Sharon Stoned» και η ηθοποιός της έκανε μήνυση

POP UP TEAM
/
7 Νοεμβρίου, 2019

Η Σάρον Στόουν κάνει μήνυση στην ράπερ Chanel West Coast επειδή χρησιμοποίησε το όνομά της στο τραγούδι της «Sharon Stoned».

Στη μηνυτήρια αναφορά, που έχουν στα χέρια τους τα Hollywood Reporter και Rolling Stone, η 61χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως η Chanel, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Chelsea Chanel Dudley, προσπαθεί να επωφεληθεί οικονομικά από το «απίστευτο επίπεδο δόξας και δημοφιλίας» της Σάρον και μηνύει την 31χρονη ράπερ επειδή χρησιμοποίησε το όνομά της «για εμπορικούς σκοπούς χωρίς συγκατάθεση»

Στο τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 2018, η Chanel επαναλαμβάνει στο ρεφρέν την φράση: «Sharon, Sharon, Sharon stoned». «Το τραγούδι χρησιμοποιεί επανειλημμένα το όνομα “Σάρον Στόουν” στους στίχους του. Περισσότερα από το ένα τέταρτο του κομματιού δεν περιλαμβάνει τίποτε άλλο παρά την Dudley να επαναλαμβάνει το όνομα», αναφέρεται στη μήνυση.

Η 31χρονη ράπερ εκτός από το όνομα της ηθοποιού, αναπαριστά στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού και τη διάσημη σκηνή της Σάρον Στόουν από την ταινία «Βασικό Ένστικτο», αλλά και σκηνές από το «Casino».

Στη μήνυση αναφέρεται επίσης πως η Chanel χρησιμοποίησε το όνομα της Στόουν «για να προωθήσει την πώληση προϊόντων κάνναβης» καθώς ραπάρει τη φράση «Sharon stoned», όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον υπό την επήρεια μαριχουάνας.

via

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved