10+1 ατάκες του Μάθιου Πέρι που περιγράφουν τη ζωή του

©Instagram/matthewperry
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
30 Οκτωβρίου, 2023

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών στις 29 Οκτωβρίου 2023. Μέχρι στιγμής η ακριβής αιτία που οδήγησε στον θάνατο του ηθοποιού, παραμένει άγνωστη, ενώ αναμένονται πρόσθετες εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες για να βγει το τελικό συμπέρασμα.

Όταν ο Πέρι ξεκίνησε στα «Φιλαράκια» σε ηλικία 24 ετών ο εθισμός του στο αλκοόλ μόλις είχε αρχίσει να του δημιουργεί προβλήματα. Στην συνέχεια όμως «δεν μπορούσα να σταματήσω, γιατί η ασθένεια και ο εθισμός είναι προοδευτική. Έτσι όσο μεγαλώνεις γίνεται όλο και χειρότερο» ανέφερε.

Επισήμανε ότι έχει πάει 15 φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης και έχει κάνει 14 χειρουργικές επεμβάσεις στο στομάχι. «Στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ μπήκαν πέντε άνθρωποι στο μηχάνημα ECMO. Οι τέσσερις πέθαναν, ενώ εγώ επέζησα. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ήμουν εγώ ο ένας; Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος» καταλήγει ο Πέρι.

Οι 11 ατάκες που περιγράφουν τη ζωή του

«Ξέρεις τι λέει ο Άγιος Πέτρος σε όσους προσπαθούν να μπουν στον παράδεισο; Ο Πέτρος λέει, “Δεν έχεις σημάδια;” Και όταν οι περισσότεροι απαντούν περήφανα: “Λοιπόν, όχι, όχι”, λέει ο Πέτρος, “Γιατί όχι; Δεν υπήρχε τίποτα για το οποίο άξιζε να παλέψεις;”».

Για τη σημασία του γέλιου στη ζωή: «Ο στόχος είναι να πρέπει να ξανακάνουμε τη λήψη γιατί ο τύπος στην κάμερα τινάχτηκε λίγο καθώς γελούσε. Χωρίς να συμβεί αυτό, δεν είμαι χαρούμενος γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μένα από έναν κόσμο που όλοι απλώς προσπαθούν να κάνουν ο ένας τον άλλον να γελάσει».

«Έμαθα να πέφτω από νωρίς στη ζωή μου – ήμουν στα έξι μου – γιατί συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας τρόπος να κάνω τα κορίτσια να γελούν».

Για τον Τσάντλερ έχει πει: «Ο Τσάντλερ είναι ο τύπος που όλοι πιστεύουν ότι θα τα πάει καλά με τις γυναίκες, αλλά σκέφτεται πάρα πολύ και λέει το λάθος πράγμα».

«Λατρεύω να παίζω τον Τσάντλερ, μεγάλωσα παίζοντας αυτόν το ρόλο».

«Μοιάζω πολύ με τον Τσάντλερ από πολλές απόψεις, αν και ο Τσάντλερ είναι πιο αστείος από εμένα και μισεί απόλυτα τη δουλειά του, ενώ εγώ αγαπώ απόλυτα τη δουλειά μου».

«Οι γυναίκες πάντα πιστεύουν ότι είμαι ο Τσάντλερ, οπότε αν δεν αστειευτώ για μισή ώρα, νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έπειτα εξηγώ ότι δεν έχω κωμικούς σεναριογράφους να γράφουν όλα όσα λέω στο συγκεκριμένο δείπνο».

Για το διάστημα που ξεκίνησε τις καταχρήσεις είπε:

«Το μυαλό μου είναι έτοιμο να με σκοτώσει, και το ξέρω. Με γεμίζει συνεχώς μια υποβόσκουσα μοναξιά, μια λαχτάρα, κολλημένος στην ιδέα ότι κάτι έξω από εμένα θα με φτιάξει. Αλλά τέλειωσα με όλα όσα είχε να προσφέρει το εξωτερικό!».

«Αν έπρεπε να το ξανακάνω από την αρχή, θα έκανα ακόμα οντισιόν για το Friends; Να είσαι σίγουρος ότι θα το έκανα. Θα έπινα ξανά; Να είσαι σίγουρος ότι θα το έκανα. Αν δεν είχα αλκοόλ για να ηρεμήσει τα νεύρα μου και να με βοηθήσει να χαλαρώνω, θα είχα πηδήξει από ένα ψηλό κτίριο κάποια στιγμή στα είκοσί μου».

Για το πώς θα ήθελε να τον θυμούνται:

«Ως τον τύπο που έζησε τη ζωή, αγάπησε καλά, έζησε καλά και βοηθούσε τους ανθρώπους. Αυτό που με βρήκε ήταν κάτι καλό και όχι κάτι κακό».

«Όταν πεθάνω, θα ήθελα το Friends να αναφέρεται μετά από το “βοηθούσε ανθρώπους”».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved