Tik Tok: Tο απόλυτο viral βίντεο μιας μητέρας που είναι 46 και δείχνει 25 χρονών

POP UP TEAM
/
15 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι χρήστες του Tik Tok ζήτησαν να δουν το πιστοποιητικό γέννησής της καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ηλικία της!

Τη λένε Gail Murray-Gonzalez, ζει στη Νέα Υόρκη, είναι 46 ετών, στυλίστρια, παντρεμένη εδώ και 23 χρόνια και έχει δύο γιους, 11 και 13 ετών. Πρόσφατα έγινε το απόλυτο viral στο Tik Tok με ένα βίντεό της. Ο λόγος; Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ηλικία της αφού δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη. Η ίδια παραδέχεται ότι οι άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Μιλώντας στη FEMAIL, αποκάλυψε τα “μυστικά” της ομορφιάς της, που δεν είναι εξωπραγματικά. Όπως είπε αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ της πριν πέσει για ύπνο, αλλά πιστεύει ότι το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης έγκειται στα γονίδιά της.

“Αποδίδω τη νεανική μου εμφάνιση στη μαμά μου. Είναι 71 αλλά την περνάς για 60”, εξήγησε και πρόσθεσε ότι η νεανικότητα που έχει στην εμφάνισή της έγινε πιο έντονη όταν μπήκε στα 40, ίσως επειδή είναι η δεκαετία που σε πολλές γυναίκες αρχίζουν να εμφανίζονται πιο έντονα τα σημάδια της γήρανσης.

“Δεν έχω εμφανίσει ρυτίδες και το πρόσωπό μου είναι ακόμη νεανικό, επομένως είναι δύσκολο να μαντέψουν την ηλικία μου. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι 25 ετών, το πολύ 30” δήλωσε χαρακτηριστικά. Για αυτό εξάλλου και χρήστες του TikTok της ζήτησαν να τους δείξει το πιστοποιητικό γέννησής της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved