Τζο Μπάιντεν: Έπεσε στις σκάλες του Air Force One και το Twitter πήρε φωτιά

POP UP TEAM
/
22 Μαρτίου, 2021

Το «Chair Force One» και το γκολφ του Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν έπεσε στις σκάλες του Air Force One και τα πρώτα memes κατακλύζουν το Twitter, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Χαμός έχει γίνει στο Twitter μετά την τούμπα του Τζο Μπάιντεν στο Air Force One. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχασε την ισορροπία του τρεις φορές πριν πέσει στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους.

Το Air Force One μετέφερε τον Τζο Μπάιντεν από την αεροπορική στρατιωτική βάση St Andrews (Μέριλαντ) στην Ατλάντα (πρωτεύουσα στην πολιτεία Τζόρτζια). Εκεί θα συναντήσει εκπροσώπους της κοινότητας των Αμερικανών ασιατικής καταγωγής, που συγκλονίστηκε από σειρά ένοπλων επιθέσεων με νεκρούς σε ινστιτούτα μασάζ.

Ο Τζο Μπάιντεν έγινε 78 ετών στις 20 Ιανουαρίου 2021 και είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές 2020, είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι ενώ έπαιζε με τον σκύλο του.

Τα πρώτα memes μετά την τούμπα Μπάιντεν στο Air Force One έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Twitter.

«Chair Force One» – Η λύση που προτείνει το Twitter μετά την πτώση Τζο Μπάιντεν στο Air Force One

Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για το «Chair Force One», ενώ viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να παίζει γκολφ και να «στέλνει» το μπαλάκι στην πλάτη του Τζο Μπάιντεν, κάνοντάς τον να χάσει την ισορροπία του.

 

 

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved