Christmas on the road: H Αττική στολισμένη χριστουγεννιάτικα μέσα από ένα βίντεο λίγων λεπτών

POP UP TEAM
/
18 Δεκεμβρίου, 2020

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πιο ιδιαίτερα των τελευταίων πολλών ετών. Οι περιορισμοί πολλοί και τα μέτρα προστασίας αυξημένα.

Η ομάδα Up Stories σας κάνει την δική της ασφαλή πρόταση προκειμένου να απολαύσετε τους ομορφότερους χριστουγεννιάτικους στολισμούς σε ολόκληρη την Αττική. 

Στάση πρώτη ο φωταγογημένος για πρώτη φορά στην ιστορία του Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Ελλάδας φόρεσε τα γιορτινά του και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό. 

Αφήνοντας τον Πειραιά και ανηφορίζοντας προς την Αθήνα την παράσταση κλέβει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η θεά σε αυτό τόσο από την λεωφόρο Ποσειδώνος όσο και από την λεωφόρο Συγγρού πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα και ο στολισμός από άκρη σε άκρη ολόκληρου του εντυπωσιακού πάρκου είναι εκπληκτικός. 

http://youtu.be/MW1OnCkA2sg

Στη συνέχεια η στολισμένη Αθήνα θα σας εντυπωσιάσει. Σύνταγμα, Ομόνοια, πλατεία Κοτζιά και η νέα πλατεία Ομόνοιας με το εντυπωσιακό συντριβάνι θα σας μαγέψουν κυριολεκτικά και θα σας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξιοσημείωτος είναι και στολισμός της Πανεπιστημίου με τις καταπληκτικές γιρλάντες που δημιουργούν ένα φανταχτερό πέπλο πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Τέλος το Δημαρχείο Περιστερίου παραμένει και φέτος το ομορφότερα στολισμένο δημόσιο κτήριο της Ελλάδας.

Απολαύστε λοιπόν και εσείς αυτά τα πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σημεία της Αττικής ασφαλείς μέσα από αυτοκίνητο σας και ας ευχηθούμε του χρόνου να μπορούμε και πάλι όλοι μαζί να περπατάμε ανάμεσα τους χωρίς προφυλάξεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved