Φόνος ή αυτοκτονία; Το μυστήριο του νεκρού ταξιδιώτη με την κίτρινη μπλούζα

POP UP TEAM
/
16 Αυγούστου, 2020

Το θύμα βρέθηκε νεκρό στη μέση σχεδόν του δωματίου. Μία σφαίρα του είχε τρυπήσει το κρανίο. Η σκηνή θα μπορούσε να θυμίζει αυτοκτονία όσο και δολοφονία. Το μυστήριο ξεδιπλώνεται σε μία μονο σκηνή.

Τα στοιχεία όλα βρίσκονται στην μοναδική αυτή φωτογραφία του δωματίου. Μελέτησέ τα διεξοδικά και προσπάθησε να διαλευκάνεις το μυστήριο.

Δες προσεκτικά τη φωτογραφία και όλες τις λεπτομέρειές της και δώσε τη δική σου απάντηση. Αν ήσουν ο αστυνόμος Μπέκας και είχες αναλάβει την υπόθεση ποιο θα ήταν το πόρισμά σου; Είναι αυτοκτονία ή δολοφονία;

 

14814715187130

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

ΛΥΣΗ:

Πρόκειται για σκηνή φόνου και αυτό γιατί το τσιγάρο του είναι ακόμη αναμμένο, πράγμα δύσκολο για κάποιον που ετοιμάζεται για αυτοκτονία.Από την άλλη, το όπλο είναι από το αριστερό του χέρι, ενώ εκείνος στάζει από τη δεξιά του πλευρά.Το δωμάτιο είναι ακατάστατο, ενώ φαίνεται πως το θύμα ετοιμαζόταν για ταξίδι βλέπουμε τη βαλίτσα και στο ημερολόγιο κυκλωμένη την ημερομηνία αναχώρησης. Βλέποντας και το σημείωμα, καταλαβαίνουμε πως δεν έγραφε γιατί είναι μπλε μελάνι και κόκκινος στυλό το κινητό είναι ανοιχτό κάτω σαν κάποιος να τον εμπόδισε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved